Έρχεται το 1ο «OLYMPIC YACHT SHOW»

Έρχεται το 1ο «OLYMPIC YACHT SHOW»

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-4 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine

OYS__5_
Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του OLYMPIC YACHT SHOW, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 01 – 04 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Πιο συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (mega yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

«Το Olympic Yacht Show είναι μια έκθεση σκαφών που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς» επισημαίνουν οι διοργανωτές ΟΝDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine SA . 

Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία καθώς και στα mega yachts και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης