Σχέδιο για ελληνική υπηκοότητα για όσους επενδύουν σε ακίνητα άνω των 2 εκατ. ευρώ

akinta-n1

Οι δικλίδες ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθούν οι απάτες - Σχεδιάζεται και όριο 200 πολιτογραφήσεων τον χρόνο

Επιπλέον κίνητρα που φτάνουν μέχρι και τη χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας εξετάζει η κυβέρνηση για την προσέλκυση ξένων επενδυτών στον κλάδο των ακινήτων εξετάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, την ελληνική υπηκοότητα και το ελληνικό διαβατήριο θα μπορούν να λάβουν πολίτες τρίτων χωρών που αποκτούν στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ.

Την ελληνική υπηκοότητα θα μπορεί να λάβει και πολίτης τρίτης χώρας ακόμα και αν έχει αποκτήσε τα ακίνητα αυτής της αξίας μέσω νομικού προσώπου με την προϋπόθεση ότι οι μετοχές και τα εταιρικά μερίδια να ανήκουν εξ ολοκλήρου στον ίδιο.

Θα πρέπει επίσης να καθίσταται μόνιμος κάτοικος Ελλάδας με κατοικία αγοραίας αξίας 500.000 ευρώ κια να καταβάλλει ετησιως τουλάχιστον 50.000 ευρώ για έξοδα συντήρηση της κατοικίας.

Στις δικλίδες ασφαλείας του σχεδίου περιλαμβάνεται η υποχρέωση καταβολής του τιμήματος της ακίνητης περιουσίας ολοσχερώς κατά την υπογραφή των συμβολαίων. Το τίμημα θα καταβάλλεται με δίγραμμη τραπεζική επιταγή ή με κατάθεση τραπεζικού εμβάσματος.

Επιπλέον σχεδιάζεται να τεθεί όριο 200 στον αριθμό των πολιτογραφήσεων που θα επιτρέπονται κάθε χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Λευτέρης

Εξόχως ρατσιστικό. Άν είσαι εύπορος Αφγανός μάς τά ακουμπάς καί πέρνεις visa καί κατόπιν τό ευρωπαϊκό διαβατήριο μας. Άν δέν είσαι, θαλασσοπνήγεσαι, μένεις δύο χρόνια Hot spot καί μετά στά πέριξ τής Ομόνοιας γιά καλή σταδιοδρομία στόν υπόκοσμο τού Ελλαδιστάν....

Nίκος

Ο κάθε ξένος πράκτορας , ο κάθε απατεώνας λόγω χρημάτων θα ονομαστεί Ελλην.Ο κάθε πλούσιος Τούρκος θα γίνει Ελληνας. Κολοκοτρώνη και Μπότσαρη ακούς?Κρίμα ο αγώνας σας.

Περίσεψε η ευφυία στη Χώρα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκπλήσεσαι κάθε τόσο απο την περίσεια εμφυία όσων κυβερνούν αυτή τη Χώρα. Οποιος επενδύσει πάνω απο 2 εκατομμύρια ευρώ μπορει να πάρει και την Ελληνική υπηκοόοτητα αλλά όχι περισσότεροι απο 200 άτομα το χρόνο. Δεν υπάρχουν άλλα κριτήρια που θα έπρεπε για κάθε κρατος που σέβεται τον εαυτό του, άρα μπορούν να γίνονται Έλληνες υπήκοοι και όσοι θέλουν την υπηκοότητα για να εξυπηρετούν "άλλους" σκοπούς η κορύφωση της Γνωστής εδω και δεκαετίες εμφυίας των κυβερνώντων όμως είναι το 200. Ξύπνησε κάποιος απο τους Αινστάιν το πρωί και είπε ΔΙΑΚΟΣΙΑ. . . γιατί όχι 250,300, 350 ,420 κλπ ΔΕΝ θα το μάθουμε ποτέ, προφανώς άν τον ρωτήσουνε τον Αινστάιν σε κανένα πάνελ θα προβάλλει το επιχείρημα της ασφάλειας της χώρας και τη προστασία της σύνθεσης του Ελληνικού πληθυσμού και το πιό εξωφρενικό είναι ότι ενώ θα λέει αυτές τις παπαριές στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να εισβάλλουν εκατομμύρια ΠακιστανοΑφγανοί και λοιποί Ισλαμιστές δίχως χαρτιά και προυποθέσεις !

Ευρωπαίος φορολογούμενος

Ποιος τρελιάρης θα βάλει 2 εκ στο Ελλαντα για να μπλέξει με το ελληνικό κρατίδιο;;; Σε μια χώρα με γραφική γραφειοκρατία, ηλίθιους πολίτες και τριτοκοσμικές υποδομές. Άσε που τα σάπια, άσχημα ακίνητα της φωτογραφίας το πολύ να έχουν αξία 10 000 €.

200 ύπηκοότητες δεν είναι τίποτα!

Πριν ξεκινήσουν τη γκρίνια μερικοί, να ξέρετε ότι το μόνο σε ένα έτος (2017) η Ελλάδα έδωσε 34.000 υπηκοότητες. Εκ των οποίων σε 30.000 Αλβανούς! https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Acquisition_of_citizenship_statistics#EU-28_Member_States_granted_citizenship_to_825.C2.A0400_persons_in_2017

Μαρια

επιτελους ξυπνησαμε! και κλαμα οι κυπριοι....

κα

Στην ουσία η "ελληνική" κυβέρνηση με το καλημέρα υποκύπτει για μια ακόμη φορά σε μία ακόμη παλαιά απαίτηση της Γερμανίας που έχοντας συγκεντρώσει τεράστια κεφάλαια θέλει να βάλει φραγμό σε επενδυτικά κεφάλαια προερχόμενα από χώρες εκτός ΕΕ ώστε να μπορέσει να "παίξει μπάλα μόνη της" με τους φτωχοποιημένους Έλληνες. Εννοείται ότι χαμένη θα είναι η Ελλάδα η οποία θα ξεπουλάει περιουσιακά στοιχεία σε ολιγοψωνιακές συνθήκες, μπιρ παρά δηλαδή! Μπράβο στους Γερμανοτσολιάδες της ΝΔ!

Άγις

Στά ΘΕΤΙΚΑ της Κυβέρνησης η ενδεχόμενη απόφαση της αυτή.__Θα πρόκειται γιά κίνητρο ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ τους ΕΔΡΑΣ στην Ελλάδα, γιά ...όσους καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.

OM

Afto eitan to sxedio ependyseon?

Victor

Μην τολμήσετε! Άδωνι ρίξε την κυβέρνηση!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης