Χρηματιστήριο: Με άνοδο και στις 778,42 μονάδες το κλείσιμο

xrima-new1

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,64% 

Ασταμάτητη η Αθήνα αναγκάζει τους ξένους να ξεχνούν και τις αργίες.  Με ατμομηχανές της ανόδου τις τράπεζες και “οδηγό” την Τράπεζα Πειραιώς, το Χρηματιστήριο Αθηνών εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά εν μέσω των επόμενων αργιών για το Πάσχα των Καθολικών.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,64% κλείνοντας στις 778,42 μονάδες.

Σε αντίστοιχες περιόδους, τα προηγούμενα χρόνια, ο τζίρος διαμορφωνόταν στο 1/3 ενώ τώρα η δίψα των επενδυτών είναι ατελείωτη καθώς ακολουθεί και μπαράζ αναβαθμίσεις.

Στα τέλη Απριλίου η Standard & Poors θα αναβαθμίσει την Ελλάδα ενω ακολουθεί ο καναδικός DBRS. Αναμένεται επίσης νέα έκδοση της ελληνικής Δημοκρατίας ενω στα μέσα Μαϊου αναμένονται νέες εισροές κεφαλαίων με αναβαθμίσεις των μετοχών της Εθνικής και της Eurobank.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις εκλογικές προσδοκίες για ένα ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα, έχουν κάνει ανυπόμονους τους ξένους επενδυτές
Με τις προσδοκίες αυτές υπάρχουν τα απαραίτητα “καύσιμα' προκειμένου να ξεπεράσει ακόμα και τις 850 μονάδες.

Ράλι στην Τράπεζα Πειραιώς 5,20% στα 1,78 ευρώ – καθώς η τράπεζα είναι φθηνή σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Κέρδη 1,14% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,95 ευρώ. Με άνοδο 0,95% η Εurobank στα 0,74 ευρώ. Κέρδη 1,52% για την Alpha bank στα 1,47 ευρώ. Άνοδος 2,45% για την Grivalia στα 11,70 ευρώ. Κέρδη 0,89% για την Φουρλής στα 5,65 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 57,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΛΛΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΧΑΑ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ 800 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ. ΟΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fitch_ratings_art

Ο οίκος αξιολόγησης δείχνει... έκπληκτος από την ένταση και την έκταση των εξαγγελιών: «Οι νέες ανακοινώσεις αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερη και ταχύτερη αντιστροφή των μέτρων του προγράμματος, από αυτή που περιμέναμε» - «Βλέπει» εντάσεις με τους Ευρωπαίους δανειστές

18
soible_main01

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής Ραδιοφωνίας που επικρίνει τις κινήσεις των δανειστών στην Ελλάδα - «Έκλειναν τότε τους Έλληνες αξιωματούχους σε ξενοδοχεία και τους υπαγόρευαν τι να κάνουν»

1