Χρηματιστήριο: Με άνοδο και στις 778,42 μονάδες το κλείσιμο

xrima-new1

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,64% 

Ασταμάτητη η Αθήνα αναγκάζει τους ξένους να ξεχνούν και τις αργίες.  Με ατμομηχανές της ανόδου τις τράπεζες και “οδηγό” την Τράπεζα Πειραιώς, το Χρηματιστήριο Αθηνών εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά εν μέσω των επόμενων αργιών για το Πάσχα των Καθολικών.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,64% κλείνοντας στις 778,42 μονάδες.

Σε αντίστοιχες περιόδους, τα προηγούμενα χρόνια, ο τζίρος διαμορφωνόταν στο 1/3 ενώ τώρα η δίψα των επενδυτών είναι ατελείωτη καθώς ακολουθεί και μπαράζ αναβαθμίσεις.

Στα τέλη Απριλίου η Standard & Poors θα αναβαθμίσει την Ελλάδα ενω ακολουθεί ο καναδικός DBRS. Αναμένεται επίσης νέα έκδοση της ελληνικής Δημοκρατίας ενω στα μέσα Μαϊου αναμένονται νέες εισροές κεφαλαίων με αναβαθμίσεις των μετοχών της Εθνικής και της Eurobank.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις εκλογικές προσδοκίες για ένα ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα, έχουν κάνει ανυπόμονους τους ξένους επενδυτές
Με τις προσδοκίες αυτές υπάρχουν τα απαραίτητα “καύσιμα' προκειμένου να ξεπεράσει ακόμα και τις 850 μονάδες.

Ράλι στην Τράπεζα Πειραιώς 5,20% στα 1,78 ευρώ – καθώς η τράπεζα είναι φθηνή σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Κέρδη 1,14% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,95 ευρώ. Με άνοδο 0,95% η Εurobank στα 0,74 ευρώ. Κέρδη 1,52% για την Alpha bank στα 1,47 ευρώ. Άνοδος 2,45% για την Grivalia στα 11,70 ευρώ. Κέρδη 0,89% για την Φουρλής στα 5,65 ευρώ. Οι συναλλαγές ανήλθαν στα 57,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΛΛΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΧΑΑ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ 800 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ. ΟΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

atm_trapezes

Τράπεζες - Χρεώσεις: Τι αλλάζει - Διαβάστε όλες τις νέες χρεώσεις που θα τεθούν σε ισχύ από τα τέλη του Οκτώβρη -  Πόσο θα κοστίζει η αλλαγή… PIN; - Επανέρχεται η συνδρομή για τις πιστωτικές κάρτες

27
imf-151019-arthro

Το Ταμείο προβλέπει χαμηλές πτήσεις στον πληθωρισμό, στο 0,6% φέτος, μείωση ελλείμματος στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και περαιτέρω μείωση της ανεργίας - Στο 2,2% η πρόβλεψη για την ανάπτυξη το 2020

2