Ο Ρουμελιώτης ζητάει και τα ρέστα απ' τον Στουρνάρα για την Attica Bank

roumel01-mesa

Λέει ότι δεν είναι εκτελεστικός πρόδρος - Απειλεί τον διοικητή της ΤτΕ με μηνύσεις - Δεν κάνει αναφορά στο δάνειο Πολάκη - Ίσχυρίζεται ότι καλείται για εξηγήσεις στην ΤτΕ επειδή ζήτησαν να ελεγχθούν τα δάνεια Καλογρίτσα - Τι απαντά η πλευρά του Γιάννη Στουρνάρα

Με επιστολή που παρέδωσε δικαστικός επιμελητής απάντησε ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης σε ακρόαση τη Δευτέρα από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Στη σκιά της αποκάλυψης από το Πρωτο ΘΕΜΑ του καταναλωτικού δανείου Πολάκη ύψους 100.000 ευρώ που χορήγησε η Attica Bank ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος το Νοέμβριο του 2018, όπως είχε, επίσης, αποκαλύψει το ΘΕΜΑ, ξυλοκόπησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank επειδη διαφώνησε ότι η κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα μπορούσε να χορηγήσει δάνεια, ζητά να του παραδοθούν όλα τα έγγραφα, βάσει των οποίων προσκαλείται σε ακρόαση.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του προέδρου της τράπεζας, επεδόθη, με δικαστικό επιμελητή, επιστολή του στην ΤτΕ, με την οποία ζητά να του δοθούν τα έγγραφα που δικαιολογούν τους εις βάρος του κακόβουλους και συκοφαντικούς -σύμφωνα με την πλευρά Ρουμελιώτη- χαρακτηρισμούς, ειδικότερα τους ισχυρισμούς ότι λειτουργεί ως εκτελεστικός πρόεδρος, επίσης ότι έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η παράδοση των εγγράφων είναι αναγκαία, ώστε να μπορέσει να ανατρέψει τους παραπάνω ισχυρισμούς, υποστηρίζει ο Π. Ρουμελιώτης. Σε διαφορετική περίπτωση προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τις παραλείψεις αυτές εκ μέρους της Τραπέζης της Ελλάδος, ενώ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του, επισημαίνεται από το περιβάλλον του.

Ο πανεπιστημιακός κ. Ρουμελιώτης σημειώνει επίσης ότι η φήμη και η εμπειρία του έχουν κριθεί πολλάκις στο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο όμως και στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι είχε φθάσει ως το αξίωμα του αν. διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επιπροσθέτως, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει το παρελθόν του με κατασκευασμένες κατηγορίες, διαμηνύουν συνεργάτες του. Οι οποίοι έλεγαν ακόμη ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Π. Ρουμελιώτης πρωτοστάτησε προκειμένου να γίνει έλεγχος στις νέες χρηματοδοτήσεις του Ομίλου Καλογρίτσα, οι οποίες είχαν εγκριθεί από ανώτατα εκτελεστικά στελέχη της Τράπεζας. Επίσης, όταν απαίτησε να επιστραφούν τα κόκκινα δάνεια πολιτικών κομμάτων στην Attica Bank από fund του εξωτερικού, ενέργεια που επίσης είχαν εγκρίνει τα ίδια εκτελεστικά στελέχη.

Τι απαντά η πλευρά του Γιάννη Στουρνάρα

«Η διαδικασία από μας προχωράει κανονικά» απάντησαν συνεργάτες του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα που εκλήθησαν να σχολιάσουν την επιστολή του προέδρου της Attica Bank Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

ΣΧΟΛΙΑ (18)

Nikos

Χά,χά,χά...Εδώ γελάμε!!! Το big boss της ιδιωτικής απειλεί το Στουρνάρα!Σας θυμίζει κάτι???

ΧΑΝΙΑ

Αυτην την φορα δεν θα την γλυτωσει!! Ο πισσοκκοκαλος ο ανδρεας τον εκανε ευροβουλευτη και γλυτωσε την φυλακη αλλα αυτην την φορα ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ

Άγγελος

Ο Ανδρέας τον έκανε και κερασφόρο όμως.

μακιςςς

προφανώς εφόσον ο ένας κατηγορεί τον άλλον για διαφθορά, ο ένας θα έχει σίγουρα δίκιο. Ποιος είναι ο ένας; Από τη μία έχουμε την Ευρωπαική τράπεζα και από την άλλη την αμαρτωλή Τράπεζα Αττικής. Χμμμμ δυσκολάκι.

Εσύ παιδιμου εισε τέρας

τερας λογικής!

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά !

Μετά τις εκλογές, ο κάθε δοτός θα πάει στον πάγκο του !

Τό 1204, μέ πρόσχημα τίς λεγόμενες σταυροφορίες,

Θεσσαλονίκη καί Κωνσταντινούπολη τίς καταστρέφουν ἐντελῶς______________Τά βαρβαρικά δυτικά______ στρατεύματα δέν ἄφησαν πέτρα πάνω στήν πέτρα.___________ Καταλήστεψαν τίς δυό μεγαλύτερες πόλεις τῆς Ρωμηοσύνης_____________ καί μέ τά ἀρπαγέντα πλούτη ἵδρυσαν τίς τράπεζες ἐκεῖνες, __________πού σήμερα συνεχίζουν τό εἰς βάρος μας ληστρικό καί ἀπάνθρωπο ἔργο τους.

Ιστορία από τα Lidl

Άνοιξε και κανά βιβλίο Ιστορίας βρε ταλαίπωρε. Από λόγια και φήμες περιμένεις να μάθεις? Οι Φράγκοι ναι μεν άλωσαν την Πόλη αλλά δεν την κατάστρεψαν, Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που λες? Και το πρώτο είδος τράπεζας δημιουργήθηκε από τους Ναΐτες Ιππότες οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχη στην Άλωση για τον απλούστατο λόγο ότι το Τάγμα τους ιδρύθηκε την Ιερουσαλήμ. Από εκεί και η ονομασία τους... Ναΐτες, δηλαδή Ιππότες του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Άνοιξε κανά βιβλίο και κόψε το πολυτονικό στο. Είναι δίχως νόημα κόπος, κι επιπλέον δείχνει ότι έχεις κολλημένα γεροντίστικα μυαλά.

Akis

Και καλά έκαναν.

FREDY

Ο πανεπιστιμιακός τήν έχει χε@@νη τη φωλιά του για να κάνει τόση φασαρία,η ρήση είναι του -φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης-Η μέχρι τώρα συμπεριφορά του παραπέμπει σε τραμπούκο και πρόσωπο που κάνει τόν μεγάλο και τρανό.Και τί μας νοιάζει και στό κάτω-κάτω είναι προσόν ότι παρά λίγο να είσουνα αναπληρωτής του ΔΝΤ .Μήν ξεχνάμε πώς έφυγε ο προιγούμενος πρόεδρος του ΔΝΤ.Από οικονομικά σκαμπάζεις?ή είσαι μόνο για οικονομικές λοβιτούρες ικανός.Καλά θα ήταν να πάς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου,λοβιτούρα,γιατί θά πάς μέσα παρέα με τον Πολάκη.

Τίνα

Μίλησε ο γνωστός πασόκο ποντικός, ο άνθρωπος που επιβιώνει γλύφοντας έρποντας και με τα κερατά του. Δεν πειράζει, οι λαμογιές του υποσκάπτουν τώρα τον Τσίπρα.

Στά 820, τά στρατεύματα τοῦ Καρλομάγνου μέ τήν δύναμη τῶν ὅπλων

διώκουν τόν Ὀρθόδοξο τότε πάπα Ρώμης καί ἐγκαθιστοῦν Φράγκο πάπα, αἱρετικό, πρᾶγμα πού συνεχίζεται μέχρι καί σήμερα.

Ἀμέτρητα εἶναι τά παραδείγματα τοῦ ἄσβεστου αὐτοῦ μίσους τῶν Δυτικῶν

ἐναντίον τῆς Ἑλληνικότητας καί τῆς Ὀρθοδοξίας_____Καί τρίτον, τήν προδοσία τῆς Μακεδονίας μας μέ τήν παράσταση τοῦ θιάσου τῶν Πρεσπῶν (Βερολίνο, Βρυξέλλες καί Οὐάσιγκτον ἐπί ποδός…).

Ἀμέτρητα εἶναι τά παραδείγματα τοῦ ἄσβεστου αὐτοῦ μίσους τῶν Δυτικῶν

ἐναντίον μας, ἐναντίον τῆς Ἑλληνικότητας καί τῆς Ὀρθοδοξίας_________Πρῶτον, τήν φτωχοποίηση τῆς πανέμορφης καί πάμπλουτης Πατρίδας μας μέ τά λεγόμενα μνημόνια (δαιμονική ἐπινόηση τῆς ΕΕ, τοῦ ΔΝΤ καί τῆς ΚΕΤ…).

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης