120 δόσεις: Όπισθεν ολοταχώς από την κυβέρνηση

tsakalotos-axtis

«Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στο εγγύς μέλλον σε αναθεωρήσεις των ρυθμίσεων σε δόσεις για χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία» αναφέρεται στο κείμενο της δεύτερης μεταμνημονιακής έκθεσης - Η ρύθμιση προς τα Ταμεία θα προχωρήσει λένε πηγές του υπουργείου Εργασίας

Οπισθοχώρηση της κυβέρνησης στο κρίσιμο θέμα της ρύθμισης χρεών προς την εφορία αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις αποκαλύπτεται στη δεύτερη έκθεση ενισχυμένης μεταμνημονιακής εποπτείας. Όπως αναφέρει η Κομισιόν, η κυβέρνηση ενημέρωσε τους θεσμούς ότι δεν θα προχωρήσει «στο εγγύς μέλλον» σε αλλαγές στις υφιστάμενες ρυθμίσεις χρεών, «καθώς απαιτείται περαιτέρω τεχνική ανάλυση και εξέταση». Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η έκθεση αναφέρεται τόσο στις ρυθμίσεις προς την εφορία όσο και στις ρυθμίσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες έχουν ήδη εξαγγελθεί επισήμως από το υπουργείο Εργασίας αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το επίμαχο απόσπασμα της έκθεσης έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση έχει ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στο εγγύς μέλλον σε αναθεωρήσεις των ρυθμίσεων σε δόσεις για χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, καθώς απαιτείται περαιτέρω τεχνική ανάλυση και εξέταση. Είναι σημαντικό να αποφευχθούν αρνητικά ρίσκα για τα δημόσια έσοδα και να διαφυλαχθεί η κουλτούρα πληρωμών, καθώς αυτοί ήταν οι βασικοί στόχοι των μεταρρυθμίσεων στη συλλογή των δημόσιων εσόδων οι οποίες ενεργοποιήθηκαν στη διάρκεια των προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας».

Και το πρωτότυπο στα αγγλικά:

"The government has informed the European institutions that they do not intend to proceed in the near future with revisions to instalment schemes for tax debt and social security debt, as they need to undertake further technical analysis and reflection. It is important to avoid negative risks to public revenues and to safeguard the payment culture, as these were core objectives of the reforms in public revenue collection enacted during the financial assistance programmes."

Πηγές του υπουργείου Εργασίας: Θα προχωρήσει η ρύθμιση προς τα Ταμεία

Θα προχωρήσει κανονικά η ρύθμιση προς τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως έχει περιγραφεί από το υπουργείο Εργασίας, σχολιάζουν πηγές του υπουργείου, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης αυξημένης μεταμνημονιακής εποπτείας.


Πηγές του υπουργείου Εργασίας, σχολιάζοντας την έκθεση όσον αφορά τις ρυθμίσεις οφειλών τόνισαν:
«Θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη για τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η ρύθμιση προς τα ασφαλιστικά ταμεία θα προχωρήσει κανονικά στο πλαίσιο που έχει περιγραφεί από το υπουργείο. Η ρύθμιση δε θα επηρεάσει την αρνητικά την κουλτούρα πληρωμών και αυτό το έχουμε κάνει γνωστό και στους θεσμούς. Εξάλλου οι παρατηρήσεις τους κάθε φορά που επίκεινται ρυθμίσεις είναι αυτού του τύπου». 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (39)

"ΚΙΝΕΖΟΙ" ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Η παρακάτω ανάλυση είναι 100% σωστή!! Επί γράμματος. Αφορά πάνω από 900.000 Έλληνες πολίτες (δηλαδή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ με τις οικογένειες τους!) που βρίσκονται για χρόνια τώρα ΟΜΗΡΟΙ όντας ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ από τους ΛΗΣΤΕΣ του ΟΑΕΕ οι οποίοι έχουν καταλογίσει στους πρώτους δεκάδες χιλιάδες Ευρώ "οφειλών" (που ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ αναγράφεται σε εισαγωγικά) χωρίς να είναι καν νόμιμα αυτά τα ποσά. Ποσά πέρα των εισφοροδοτικών δυνατοτήτων των επιχειρματιών και ελευθέρων επαγγελματιών (με τις αυθαίρετες "κλάσεις" του ΟΑΕΕ). Χρεωμένα ποσά για υπηρεσίες υγείας από τις οποίες, παρανόμως, τους είχαν αποκλείσει αφού, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του παράνομου ύψους των εισφορών, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πληρωθούν και συνεπώς ΔΗΜΙΟΥΡΥΓΟΥΣΑΝ τους "οφειλέτες"... Χρεωμένα ποσά για την υπηρεσία επιδότησης ανέργων του ΟΑΕΔ από την οποία ΕΠΙΣΗΣ ήταν αποκλεισμένοι όλοι τους. Ποσά για έτη ασφάλισης που ήταν ΗΔΗ πληρωμένα (πχ. στο ΙΚΑ). Ουσιαστικά, κατασκευαζόταν ένα ποσό "οφειλής" για τον κάθε άνθρωπο - το οποίο ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως δεν μπορούσε να πληρωθει (εκτός εαν δεν έτρεφε τον εαυτό του και την οικογένεια του, και αν έμενε στον δρόμο άνευ εξόδων για την ζωη του...) - και μεταχειριζόμενοι την κατασκευασμένη και παράνομη αυτή "οφειλή", απειλούν (ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ) να κατασχέσουν τα σπίτια των θυμάτων τους. Η λογική λέει πως από την ώρα που ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ "οφειλές" ήταν και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πληρωθούν, ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! Αυτό που θέλουμε όλοι να μάθουμε είναι ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;;;; Υποτίθεται πως τα ΜΜΕ φέρουν την ΕΥΘΥΝΗ προβολής των γεγονότων και της αλήθειας. Ακόμα να δούμε ΕΣΤΩ ΕΝΑ μεγάλο κανάλι να απαιτεί απαντήσεις από τους αρμόδιους. ΓΙΑΤΙ;;; Δεν μου αρέσει να μιλάω για συμφέροντα και διαφθορά (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΗ), αλλά είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και ακόμα σιωπούν τα ΜΜΕ... Ίσως ήρθε η ώρα το Πρώτο Θέμα να κάνει το πρώτο βήμα για να αναγκαστουν να ακολουθήσουν τα κανάλια;;; Θα το δούμε τώρα.

Ελ. Επαγγελματιας

Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις! Τα έχω πει και γράψει και ξαναγράψει και εγώ δεκάδες φορές! Τήν ομηρία μας θέλουν! Όχι την αποπληρωμή των κατασκευασμένων "οφειλών"! Και ΟΛΟΙ κάνουν τους ανήξερους για αυτη τη ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΑΤΗ εναντίον των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Η πραγματικοτητα ειναι - και ηταν παντα - πως ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΧΑΡΕΣ" ΚΑΙ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ/ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ "ΟΦΕΙΛΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΑΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΜΗ-ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ (Ι/Φ ΚΑΛΥΨΗ & ΟΑΕΔ), ΑΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΠΛΗΡΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΤΗ ΣΤΟ ΙΚΑ!!), ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΚΥΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!! ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΥΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ Τ.Ο.Λ.Μ.Ο.Υ.Ν. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΟΦΕΙΛΕΣ"!!!! ΣΒΗΣΕΤΕ Ο.Λ.Α. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ????? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Σ.Υ.Γ.Κ.Ε.Κ.Ρ.Ι.Μ.Ε.Ν.Ε.Σ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Δ.Ε.Σ.Μ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ι.Σ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ!! (3 απο 3)

ΑΛΛΑ αν τυχον κατι σας συμβει και καθηστερησετε ή δεν μπορεσετε για καποιον καιρο να ανταπεξελθετε, ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ!!"... Αδυνατο να εννοειτε κατι τετοιο, σωστα;; Και, Β. Δεν μπορει να ισχυει πως επανυπολογισμος οφειλων στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΟΣΑ, και πως η διαγραφη ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΣΩΝ εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ με την ενταξη, ή μη, στην νεα ρυθμιση... Σωστα;; Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ/ΝΟΜΙΜΗ ΟΦΕΙΛΗ (μετα διαγραφων παρανομων χρεωσεων για υπηρεσιες που παρανομως δεν μας παρειχαν, για μηνες/χρονια που ειχαμε πληρως πληρωμενη ασφαλεια στο ικα, για οαεδ απο τον οποιο μας ειχαν αποκλεισει, και μετα επανυπολογισμου στα νομιμα, βασει Συνταγματος, επιπεδα) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ/ΝΟΜΙΜΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Τωρα, αυτοι που θα ενταχτουν στην ρυθμιση θα εχουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την δυνατοτητα να ξεπληρωσουν (τα ΝΟΜΙΜΑ, ΠΛΕΟΝ, ΠΟΣΑ) και να μην οφειλουν πια. Αυτοι που ΔΕΝ ενταχτουν, θα εχουν προβλημα οφειλης και θα κινδυνεουν απο κατασχεσεις κλπ - αλλα ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΟΣΑ ΟΦΕΙΛΗΣ!! Η ΟΦΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΦΕΙΛΗ".... Σωστα;;; 8. Οι εγκυκλιοι με τον αναδρομικο επανυπολογισμο απο το 2008 και μετα, στα νομιμα επιδεδα βασει εισοδηματος, και οι διαγραφες των παρανομων χρεωσεων (για ι/φ καλυψη και οαεδ που ουδεποτε ειχαμε, και για παραλληλη ασφαλιση στο ικα που εχουμε ηδη πληρωσει) που θα ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, θα βγουνε, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ;;; Δεν πιστευουμε να καθηστερησουν για προεκλογικη περιοδο, και λιγο ακομα για "μετα τις εκλογες", σωστα;; (Την ιδια ιστορια "δεν μας εχουν στειλει τετοια εγκυκλιο" ακουμε ολοι απο ΕΦΚΑ...) 9. Αν οντως προχωρησει οπως λετε, αμεσα ολο αυτο, ΑΝ κατι παει στραβα (οπως ΠΑΝΤΑ..) κ ο επανυπολογισμος δεν γινει σωστα (πχ. αν απο το "επανυπολογισμενο" ποσο οφειλης, δεν εχει γινει αφαιρεση παραλληλης ασφαλισης που ηταν κιολας πληρωμενη στο ικα, ή δεν εχει γινει αφαιρεση ι/φ καλυψης και οαεδ που δεν ειχαμε) και μας στειλει ο εφκα ενα ποσο, "επανυπολογισμενο" (οπως θα ισχυριζονται αυτοι...), αλλα ουσιαστικα ΠΑΛΙ δεν ειναι το σωστο/ΝΟΜΙΜΟ, ποσο οφειλης - τοτε ΤΙΙ;; Περιμενουμε ΜΕΤ-ΕΚΛΟΓΙΚΑ με καθηστερηση στην καθηστερηση), για να διορθωθουν αυτα τα "λαθη" να να ενταχθουμε;; (Αφου αμα ενταχθουμε στην οποια ρυθμιση, θα σημαινει πως ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ και αν αυτο ακομα δεν ειναι το σωστο/νομιμο...)

OLOFANERA EINAI

περιμενης να κανουν κατι αυτη τωρα;; η αχιτσογλου λεει τα κλασικα παραμιθια αλλα-συριζα πως και καλα ειναι κατι τεχνικες λεπτομεριες που δεν εχουν λισει ακομα... ΚΑΙ ΚΑΛΑ... Ολη το ξερουν και γελανε!! Αχ ετιχε αθτο αχ ετιχε το αλλο φιρι φιρι και στο τελος "δεν προλαβαμε - θα τα σβισουμε ολα τα παρανομα ποσα ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΥΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ".... Ο κυριακος κανει πως δεν τα ξερη και το πιστεβω πως θα κερδιση εκλογες αλλα οχι αυτοδυναμος επειδι χανει ολους που ειναι ομιροι του οαεε! Επιτελους αυτος που θα βαλει το ποδι του κατο και θα πει ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΟΣΕΙΣ θα σοσει εκατομιρρια οικογενιες απο το σαπιο συστιμα που τους κλεβει τοσα χρονια και αυτος θα παρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΙΦΟΥΣ!!! Αν περιμενης να δεις απο συριζα να δειξει πως θελη να αλαξει κατι ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!

ΠΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ!! (2 απο 3)

5. Μετα οταν μεινει το ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ Π.Ρ.Α.Γ.Μ.Α.Τ.Ι.Κ.Η.Σ. ΟΦΕΙΛΗΣ (το επανυπολογισμενο κομματι ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΜΟΝΟ!), θα αφαιρεσετε στο 100% ολα τα παρανομα προστιμα κ προασαυξησεις?? (Αν ηταν ηταν νομιμα/αναλογικα στο εισοδημα τα ποσα, εξ αρχης, θα τα πληρωναν ολοι! ΟΠΟΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ! Συνεπως, ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να χρεωθουν προσαυξησεις/προστιμα ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΣΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΕ Ο ΜΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ!!!). 6. Οταν κανετε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ, θα συμψηφισετε Ο,ΤΙ ΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??(Οι περισσοτεροι ανθρωποι που μπηκαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ/ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ στην πρωτη σας ρυθμιση 100 δοσεων ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ/ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ "ΟΦΕΙΛΩΝ", ειτε την εχασαν ειτε την συνεχιζουν, πληρωσαν ΠΟΛΛΑ χρηματα ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ Μ.Ο.Ν.Ο. Τ.Ι.Σ. Π.Ρ.Ο.Σ.Α.Υ.Ξ.Η.Σ.Ε.Ι.Σ. αντι για το κεφαλαιο τις, ΔΗΘΕΝ, "οφειλης"!!! ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ/ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ "ΟΦΕΙΛΩΝ" ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ Ο οαεε ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ/ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΟΦΕΙΛΗΣ" ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΟΦΕΙΛΗΣ"!!! Τα χρηματα αυτα πρεπει να δωθουν πισω στον κοσμο, ή τουλαχιστον να το ΣΥΝΟΛΟ που εχει πληρωσει να αφαιρεθει απο την πραγματικη οφειλη του σαν να ηταν ποσο πορκαταβολης στην νεα ρυθμιση!! 7. Κατι διαβασαμε πως αν απωλεσει καποιος την επερχομενη ρυθμιση (αν καθηστερησει, εχει κατι σοβαρο και δεν μπορει να ανταποκριθει αμεσα κλπ,), τοτε ο επανυπολογισμος και διαγραφες ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ και η πραγματικη, πλεον (εφ οσον γινουν τα παραπανω) οφειλη, θα γυρισει στα αρχικα (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ποσα ΩΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ) ΤΙΜΩΡΙΑ!! Επισης πως δεν θα γινει κανενας επανυπολογισμος και καμια διαγραφη αν δεν ενταχτει καποιος στην ρυθμιση!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (!!!)... (Φυσικα και τα 2 αυτα θα ηταν ΑΚΥΡΑ και σκετη ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ - ΑΝ ισχυαν - αφου ο ΛΟΓΟΣ που γινεται ο επανυπολογισμος & οι διαγραφες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη παραδεχτηκατε πως ειναι πλασματικες/ακυρες/παρανομες οι "οφειλες" αυτες! Α. Αν ισχυε το πρωτο, τοτε αυτο θα ηταν σαν να λετε "θεωρουμε πως ηταν πλασματικες/παρανομες οι χρεωσεις αυτες που σας καταλογισε ο οαεε, και εμεις ειμαστε εδω να αποκαταστησουμε τις αδικιες και παρανομιες τους -

ΠΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ!! (1 απο 3)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΟΛΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ: 1. Πρωτα, θα διαγραψετε στο 100% ολα τα χρονια & μηνες ασφαλισης που χρεωνε παρανομως ο οαεε οταν ενας επαγγελματιας ειχε ΠΛΗΡΗ ασφαλιση ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ σε αλλο ταμειο (πχ ΙΚΑ)?? (Αν δεν γινει αυτο ΠΡΩΤΑ, τοτε ο,τι διαφραφη και επανυπολογισμος γινει εκ των υστερων θα ειναι πανω σε ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΟ!!) . ΕΦ ΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ Π.Λ.Η.Ρ.Ω.Σ. Π.Λ.Η.Ρ.Ω.Μ.Ε.Ν.Η. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!! (Κουτοπονηρα και ετσιθελικα επιχειρηματα του οαεε οπως την ανηπαρξια ή την μη-ανανεωση της εξαιρεσης απο οαεε λογω πληρης ασφαλισης στο ικα, να τους τα κοψετε αφου Κ.Α.Ν.Ε.Ν.Α.Σ. Ν.Ο.Μ.Ο.Σ. δεν αναφερει ΡΗΤΑ πως "στην περιπτωση που δεν εχει γινει/ανανεωθει εξαιρεση απο οαεε, ο ασφαλισμενος πρεπει να πληρωσει ΔΙΣ την ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! Οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ νομου του εκαστοτε υπαλληλου στον οαεε δεν ενδιαφερει κανεναν - αν δεν γραφοταν κατι ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, τοτε ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.) 2. Μετα, την παραπανω ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ στον οαεε (και των προσαυξησεων που αναλογουν, ΦΥΣΙΚΑ), θα επανυπολογισετε ολες τις εισφορες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο το 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ που ηταν σε παρανομα/αντισυναγματικα υψη και δεν ειχαν απολυτως ΚΑΜΙΑ σχεση με τα εισοδηματα των επαγγελματιων και συνεπως ηταν αδυνατο να πληρωθουν?? (Το Συνταγμα προβλεπει πως το ΑΡΘΡΟΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΑΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ Ο.Λ.Ω.Ν. ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΑΡΩΝ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΒΙΟ! Οι εισοφρες του ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ οαεε οχι μονο δεν το επετρεπε αυτο, αλλα πολλες φορες ηταν και μεγαλυτερο του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ καποιου... Αυτα ειναι γνωστα πλεον σε ολους.) 3. Μετα, θα αφαιρεσετε ΟΛΕΣ τις χρωσεις για ι/φ καλυψη που παρανομως στερουσε ο οαεε απο τους επαγγελματιες ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΙ?? (Το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ - ΤΗΣ Υ.Γ.Ε.Ι.Α.Σ. - ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΣΕ Π.Α.Ρ.Α.Ν.Ο.Μ.Ω.Σ. Ο ΟΑΕΕ!!) 100% ΔΙΑΓΡΑΦΗ!! 4. Μετα, θα αφαιρεσετε ολες τις υπολοιπες χρεωσεις πχ προς οαεδ αφου δεν πληρωνε οσους ειχαν, ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΤΑ, “οφειλες” προς τον οαεε?? (Οπως με ι/φ καλυψη: ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ!!! Προφανως...)

ΔΙΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ . ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΑΙ ?????.Ο ΕΜΠΕΓΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ . ΕΜΕΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΛΟΓΙΚΗ - ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ο Μ Η Ρ Ο Υ .

Ιστορικός του Μέλλοντος

Εγώ για τις γάμπες τις Αχτσιόγλου μπήκα. Τις 120 δόσεις τις έχω γραμμένες. Δε πρόκειται να σώσω τίποτα. Κούλη, πάρε μεταγραφή το κορμί μη το χάσουμε!

ADAM SMITH

Αλεξακο & ΔΥ: ενα αορατο χερι θα σας ΞΑΠΛΩΣΕΙ και θα πονεσει. (Νομος της αγορας ειναι - δεν ξεφευγει ΚΑΝΕΙΣ)

ΨΕΥΤΕΣ!

ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειχαμε προβλεψει ΟΛΟΙ πως θα γινοταν... Καθηστερηση στην καθηστερηση δηθεν για "τεχνικους λογους" και "εξ αιτιας των κακων δανειστων", με τον στοχο να καθηστερησει τοσο πολυ το ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ωστε να γινει μετεκλογικη ΥΠΟΣΧΕΣΗ. "Ψηφιστε μας και ΤΟΤΕ θα αναιρεσουμε τις αδικιες & παρανομες χρεωσεις του οαεε"... (ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!! ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!)

Efstathios VITTA22

Όχι κυβέρνηση, αλλά οι Εντεταλμένοι!!!

@@@

Η μισθοδοσία του δημοσίου είναι 50 δισεκατομμύρια το χρόνο. Σε δέκα χρόνια είναι 500 δισεκατομμύρια . Τα 250 δισεκατομμύρια τά έχουν κάτω από τα στρώματα οι δημόσιοι κηφήνες που τώρα είναι συνταξιούχοι . Και ούτε πρόκειται να επενδύσουν έστω 100 ευρώ γιατί κάθε μήνα μπαίνει στο λογαριασμό τους η συνταξαρα από το Ελληνικό δημόσιο που το χρεοκόπησαν !!

Efstathios VITTA22

Φίλε συμφωνώ. Κράτος των δημοσίων υπαλλήλων!!! Αλλά μη φοβάσαι θα σώσει την Ελλάδα γιος πρώην υπουργού που μελέτησε για τρία χρόνια την Ελλάδα και "έκδωσε βιβλίο" όπου εκεί έχουν καταγραφεί τα πάντα ώστε να αναπτυχθεί η Ελλάς!!! Γύρνα πλευρό!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης