Σύγκλητος Οικονομικού Πανεπιστημίου: Δραματική η κατάσταση με την παρουσία τοξικοεξαρτημένων γύρω από το ίδρυμα

ASSOEEE

Καλεί τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να δράσουν συντονισμένα και αποτελεσματικά

SOS από το Οικονομικό ΠανεπιστήμιοΑθηνών, που δέκα ημέρες μετά την πρώτη προειδοποίηση ότι συμμορίες λυμαίνονται τον χώρο γύρω από το Ίδρυμα, διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν έχει γίνει.

Η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού επανεξέτασε την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους γύρω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ιδρύματος, εξαιτίας της παρουσίας εμπόρων-διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών, διαπίστωσε ότι οι συνθήκες που περιγράφει το Ψήφισμα της Συγκλήτου της 18ης Οκτωβρίου, εξακολουθούν να υφίστανται.
 
Συγκεκριμένες «Η Σύγκλητος με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει τις προσπάθειες της με στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος της ασφάλειας και των συνθηκών υγιεινής για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, και καλεί, για μια ακόμα φορά, τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να δράσουν συντονισμένα και αποτελεσματικά για την άμεση και μόνιμη απομάκρυνση διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών από τους χώρους και δρόμους με τους οποίους γειτνιάζει άμεσα το Πανεπιστήμιο.

Η Σύγκλητος -σε συνεργασία με τους φοιτητές, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος και με την υποστήριξη των αποφοίτων του, των οικογενειών των φοιτητών του και των πολιτών που ενδιαφέρονται για το Πανεπιστήμιο- θα εντείνει τις προσπάθειές της για την εξασφάλιση συνθηκών ανεμπόδιστης λειτουργίας του Ιδρύματος. Προς το σκοπό αυτό αναθέτει στις Πρυτανικές αρχές να ενημερώσουν τους θεσμικούς φορείς της Πολιτείας για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και να ζητήσουν τη συνδρομή αυτών για την άμεση αντιμετώπισή της».

ΣΧΟΛΙΑ (19)

κοριτσια ;;;

...............οταν το φωναζαμε εδω και πολλα χρονια.........μας λεγατε φασιστε. Δεν κατοικουσατε ομως στην περιοχη.........αλλα ξεχασα οι λελεδες μπορει να λενε οτι θελουν και να τον παιρνουν ...........

SIAP4

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...

nionios

Μαυρη πέτρα στην Ελλαδα. Ας μεινει εδω η βρωμια και τα εκατομμυρια οι παρανομοι αλλοδαποι που κατεκλυσσν τη χωρα.

ΑΛ6

Αν δε μπορειτε κύριοι να διορθώσετε τα πράγματα παραιτηθείτε και αφήστε την αστυνομία η το στρατό να λύσει το θέμα

κωστας αιρετικος κυνικος 51

Στο ΟΠΑ εχω την αγαπη μου........εαν συμβει κατι θα σας το μπουρλοτιασω........Εαν εχετε @@@@@@@@@@ εσεις τα μελη ΔΕΠ κλειστε το μεχρι να αλλαξει το πραγμα!!!!!!!!!!

Εισαγγελέας

Η σύγκλητος, ο πρύτανης και το πανεπιστήμιο είναι οι μόνοι μπορούν να παρακάμψουν το άσυλο καλώντας την αστυνομία και την εισαγγελία. Κατ'επέκταση αφήστε τις "εκκλήσεις" και σηκώστε το τηλέφωνο να κάνετε "κλήσεις" στην αστυνομία και τον εισαγγελέα.

Δεν φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ !

Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεχείλωσε, αλλά η διαφθορά στα ΑΕΙ , είναι μέσα κι έξω και να ξέρετε ότι επειδή στην Ελλάδα όλα είναι πολιτική , και οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και κινούν τα νήματα παντού , τα ελληνικά ΑΕΙ , είναι διαχρονικά τόπος διαφθοράς ! Σας αρέσει δε σας αρέσει , αυτή είναι η αλήθεια ! Καμαρώστε τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια στα οποία στέλνετε τα παιδιά σας , για να διοριστούν στο υπέροχο (!!) ελληνικό δημόσιο και να πλουτίσουν με μίζες !

Προτεινω

Να ανοίξουν γραφείο έξω από το πανεπιστήμιο , μην πηγαίνουν πέρα δώθε .

...

Αλήθεια, τους παράνομους αλλοδαπούς που κάνουν παρεμπόριο ακριβώς απέξω, γιατί δεν τους αναφέρουν πουθενά; Τι, εκεί παίρνουν μερίδιο, οπότε όλα καλά; Ή φοβούνται μην χαρακτηριστούν... ρατσιστές; (φτου κακά!)

Γιάννης

Η κατάσταση στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών ήταν απαράδεκτη πολλά χρόνια.Τώρα,με την ανοχή σας και την αδιαφορία σας,έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Η ευθύνη ανήκει στις κυβερνήσεις,με πρώτη την του ΣΥΡΙΖΑ,στις πρυτανικές αρχές και την αστυνομία. Θα πρέπει,έστω και τώρα,όλοι σας να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο οικονομικό πανεπιστήμιο και σε όποιο πανεπιστήμιο παραβιάζεται.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης