Εισαγγελέας καλεί σε απολογία την οικογένεια Κουτσολιούτσου για την Folli Follie

Εισαγγελέας καλεί σε απολογία την οικογένεια Κουτσολιούτσου για την Folli Follie

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης έχει καλέσει σε απολογία όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie, δηλαδή το διευθύνοντα σύμβουλο Τ. Κουτσολιούτσο, τον πρόεδρο Δ. Κουτσολιούτσο, και τα μέλη Κ. Κουτσολιούτσου και Ε. Ζαχαρίου

koutso_main01
Τις κλήσεις για ανάκριση έχει αποστείλει ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης και σύμφωνα με πληροφορίες τις έχουν λάβει ήδη όλα τα εκτελεστικά μέλη της εταιρείας Folli- Follie, δηλαδή ο διευθύνων σύμβουλος Τ. Κουτσολιούτσος, ο πρόεδρος Δ. Κουτσολιούτσος, το μέλος Κ. Κουτσολιούτσου, και το μέλος Ε. Ζαχαρίου.
koutso-father01
Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο πατριάρχης της οικογένειας

Επίσης, από τον οικονομικό εισαγγελέα έχουν κληθεί και τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής ελέγχου της Folli – Follie, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πεθερός του κ. Κουτσολιούτσου κ. Μαντζαβίνος.
koutso-son01
Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Κλείσιμο

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συντάσσει το δικό της πολυσέλιδο πόρισμα (ανω των 800 σελίδων) ύστερα από τις απαντήσεις που έδωσαν τα μέλη της διοίκησης και της Επιτροπής Ελέγχου. Εκτιμάται ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προχωρήσει σε βαρύτατα πρόστιμα και σημασία θα έχει ποια κατηγορία (χειραγώγηση) θα τεκμηριώνει στο παραπεμπτικό πόρισμά της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης