Folli Follie: Σε αναστολή η διαπραγμάτευση της μετοχής

Folli Follie: Σε αναστολή η διαπραγμάτευση της μετοχής

Μετά από αίτημα της διοίκησης της εταιρείας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

follie
Ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας Folli Follie μετά από αίτημα της διοίκησης της εταιρείας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Folli Follie, μετά την εξακολουθούμενη και συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, η οποία έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την εταιρεία, ζήτησε σήμερα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αναστολή της διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών της εταιρείας, που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young, στην διάθεση της οποίας η εταιρεία μας ήδη θέτει όλα τα ζητούμενα στοιχεία.

Η μετοχή της Folli Folli έκλεισε χθες στα 4,80 ευρώ με μεγάλη πτώση 24,88%. Η μετοχή έχει καταγράψει απώλειες 68,71% από τα 15,34 ευρώ που ήταν πριν ξεκινήσει η πτωτική πορεία μετά την έκθεση του αμερικανικού fund Quintessential Capital Management (QCM) με επίκεντρο τις οικονομικές επιδόσεις της Folli Follie.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης