Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο: Νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Οικονομάκης

Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο: Νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Οικονομάκης

Ο νέος πρόεδρος δήλωσε ότι το επιμελητήριο «θα συνεχίσει να αποτελεί τη γέφυρα επιχειρηματικότητας με τη Νιγηρία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής» - Ποιοι εξελέγησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

oikonomakis_mixalis1
Νέα σελίδα για το Ελληνο- Νιγηριανό Επιμελητήριο, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων της διοίκησης. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Μιχάλης Οικονομάκης, επιχειρηματικό στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία, μεταξύ άλλων και στη Νιγηρία.

Στις εκλογές υπήρξε αυξημένη συμμετοχή από τα μέλη του Επιμελητηρίου, για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται με σειρά επιτυχίας, οι Μιχάλης Οικονομάκης, Αλέξανδρος Αθανασούλας, Τάκης Σπηλιόπουλος, Βασίλης Κώτσης, Βασίλης Παπαϊωάννου, Κατερίνα Λύτρα, Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, Ιφιγένεια Λειβαδίτου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Ρούπας, Τζωρτζίνα Παπαδοπούλου και Kenneth Lawani.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Οικονομάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Επιμελητηρίου για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες και γενικότερα στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, δήλωσε πως «το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα να αποτελεί τη γέφυρα επιχειρηματικότητας με την Νιγηρία, την μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής. Στόχος μας- είπε- είναι να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, καθώς αποτελεί κοινή πεποίθηση πως η Νιγηρία προσφέρει σήμερα σημαντικές ευκαιρίες. Το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την NIHEBA (Nigerian Hellenic Business Association) τον αντίστοιχο φορέα στη Νιγηρία, θα συνεχίσει να στηρίζει τα επιχειρηματικά πλάνα και τις δραστηριότητες των Ελληνικών Επιχειρήσεων στην περιοχή.


Στην κατεύθυνση αυτή –τόνισε ο Μιχάλης Οικονομάκης- το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο θα ισχυροποιήσει περαιτέρω τους δεσμούς συνεργασίας με την Ένωση Επιμελητηρίων της Νιγηρίας (NACCIMA) και τον επίσημο φορέα προώθησης των επενδύσεων (Nigerian Investment Promotion Commission. καθώς και με τους φορείς που εκπροσωπούν την ελληνική επιχειρηματικότητα, όπως είναι ο ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ».


Ειδήσεις σήμερα: 

Τα σπερματοζωάρια δεν κολυμπούν σαν χέλια αλλά σαν… τιρμπουσόν, λένε επιστήμονες

Κορωνοϊός: Ασυμπτωματικοί ασθενείς μπορεί να μεταδίδουν τον ιό ακόμη και χωρίς φυσική επαφή

Πανδημία στην Κίνα: 43 νέα κρούσματα, τα 28 στην περιφέρεια των Ουιγούρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης