Θέλεις μία ταινία δράσης; Αυτή την Κυριακή έχεις ΘΕΜΑ! “Το μούτρο” («The Mechanic”)

Θέλεις μία ταινία δράσης; Αυτή την Κυριακή έχεις ΘΕΜΑ! “Το μούτρο” («The Mechanic”)

Συγκλονιστικές σκηνές απίστευτης δράσης με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ, έναν από τους πιο δημοφιλείς «σκληρούς» της μεγάλης οθόνης.

Θέλεις μία ταινία δράσης; Αυτή την Κυριακή έχεις ΘΕΜΑ! “Το μούτρο” («The Mechanic”)
Η καταιγιστική ταινία «Το Μούτρο» με τον Τζέισον Στέιθαμ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

Ο Τζέισον Στέιθαμ σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους, γοητευτικός, αρρενωπός και με την αυστηρότητα που ταιριάζει σε έναν επαγγελματία εκτελεστή, υποδύεται τον Άρθουρ Μπίσοπ. Πρόκειται για έναν πληρωμένο δολοφόνο, έναν στυγνό επαγγελματία, κάποιον που σκοτώνει πολύ πριν σκεφτεί οποιαδήποτε ηθική παράμετρο του εγκλήματος που διαπράττει. Εκτελεί συμβόλαια θανάτου χωρίς να ρωτά ή να σκέφτεται πολλά, εκτός μόνο από την επιτυχία της εκάστοτε αποστολής του.

Ως πάγια και απαράβατη αρχή του θεωρεί το να μην δημιουργεί οποιουδήποτε είδους σχέση με τα θύματά του. Για έναν άνθρωπο-πολεμική μηχανή όπως ο Μπίσοπ, η δολοφονία είναι μία δουλειά σαν όλες τις άλλες και απλώς κάποιος πρέπει να την κάνει. Ωστόσο, όλα αυτά αλλάζουν όταν ο μέντοράς του στο επάγγελμα του πληρωμένου φονιά, δολοφονείται ο ίδιος. Ο Άρθουρ παίρνει προσωπικά το ζήτημα του εντοπισμού, της αποκάλυψης και, φυσικά, της αμείλικτης τιμωρίας των ενόχων.

Κλείσιμο
Παίρνει το νόμο στα χέρια του και ξεκινά το κυνήγι των φονιάδων του «δασκάλου», εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στην εκδίκηση. Ωστόσο, εκτός από τον Μπίσοπ υπάρχει και κάποιος άλλος που ωθείται από το ίδιο κίνητρο -και δικαιωματικά, μάλιστα, εφόσον είναι ο γιός του θύματος. Ο «Στιβ» ζητά από τον Άρθουρ να τον εκπαιδεύσει στην τέχνη του φόνου, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας, καθώς τον φέρνει προ ενός σοβαρού διλήμματος: Είτε θα παραμείνει πιστός στις αρχές του, είτε θα συνεργαστεί με τον άπειρο, αλλά αποφασισμένο Στιβ. Η εξέλιξη της ταινίας ουσιαστικά ξεκινά από τη στιγμή που ο Μπίσοπ γίνεται ο ίδιος μέντορας του φιλομαθούς νέου, μια εξέλιξη που κόβει την ανάσα ως τα τελευταία δευτερόλεπτα του φιλμ.


(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης