«Για πάντα μαζί»: Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μάριου Μαρά από τις εκδόσεις Ισηγορία

«Για πάντα μαζί»: Το νέο βιβλίο του Γιάννη Μάριου Μαρά από τις εκδόσεις Ισηγορία

Ένα βιβλίο ύμνος στον έρωτα, τη συντροφικότητα και το θεσμό της οικογένειας - Από τις εκδόσεις Ισηγορία

vivlio_exofillo
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ισηγορία το νέο βιβλίο του Γιάννη Μάριου Μαρά (Γιάννη Κουμαρά) με τίτλο «Για πάντα μαζί».

Στο έργο ο συγγραφέας αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού, του Μιχάλη και της Άννας, που έμεινε ο ένας στο πλευρό του άλλου για 45 ολόκληρα χρόνια αλλά δυστυχώς η ζωή επιφύλαξε στον καθένα ξεχωριστά, ένα άδοξο τέλος.

Όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας αναφέρει: «Το νέο μου βιβλίο αναφέρεται σε μια αληθινά συγκινητική ιστορία που θα σας κάνει να νιώσετε για πρώτη φορά το τι σημαίνει πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη. Είναι ένα βιβλίο «ύμνος» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στο θεσμό της οικογένειας. Μία ιστορία που πιστεύω πως θα αγγίξει τις καρδιές σας και θα σας κάνει να δείτε τον σύντροφο της ζωής σας με διαφορετική ματιά. Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, γιατί όπως ισχύει πάντα, η ίδια η ζωή γράφει τα πιο όμορφα και ενίοτε συγκλονιστικά σενάρια».

Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Μάριος Μαράς έχει εκδώσει οκτώ πολύ πετυχημένα βιβλία. «Το βλέμμα μέσα από τον καθρέφτη (2013), Το βουνό των μυστηρίων (2015), Αγκάθι στη Καρδιά (2015), Ο Δράκος της Μεσσηνίας (2016), Οι στιγμές μου με τον Στάθη (2017)» είναι κάποιοι από τους τίτλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης