Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια η κοντινή σχέση με τον θεατή είναι προκλητική για μένα»
Με ένα νέο σκηνικό πορτρέτο επανέρχεται ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης. Η ζωή και το έργο της τραγουδίστριας Στέλλας Χασκίλ γίνονται η έμπνευση για τη μουσική παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί με τίτλο «Η άλλη Στέλλα»
Το έργο βασίζεται στην μυθιστορηματική βιογραφία της Έφης Μαχιμάρη με τίτλο «΄Ηταν κισμέτ» για την σπουδαία Στέλλα Χασκίλ. Το ομώνυμο ρόλο και τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη. Με αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.
Αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για αυτή την ερμηνεία της που παράλληλα με το κείμενο , ερμηνεύει και τα τραγούδια της παράστασης. Σχετικά την υπόθεση το έργο παρακολουθεί παράλληλα με τη ζωή της Στέλλας, τις μεγάλες κοινωνικές ανακατατάξεις στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά την Μικρασιατική καταστροφή και τη Γενοκτονία των Ποντίων, κατέφτασαν χιλιάδες πρόσφυγες.
Σε αυτή την πολυπολιτισμική κοινωνία που δημιουργήθηκε το τραγούδι υπήρξε το στήριγμα και η διέξοδος των απλών λαϊκών ανθρώπων. Επί σκηνής και οι μουσικοί Αντώνης και Θοδωρής Ξηντάρης. Ο λόγος, η μουσική και τα τραγούδια, σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας σπουδαίας φωνής και ζωντανεύουν στη σκηνή τη ζωή και το έργο της.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.