Μουτάφη - Πυρπασόπουλος - Βαλάσης: Μαζί σε κωμωδία στο «Μικρό Παλλάς»
Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης
Σε ένα παιχνίδι αναζήτησης της εσωτερικής τους ταυτότητας συμμετέχουν η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Ηλίας Βαλάσης μέσα από την παράσταση «ΛΑΒ» που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου, στο «Μικρό Παλλάς». Η βραβευμένη κωμωδία του Μάρεϊ Σίσγκαλ, θα παρουσιάζετα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε σκηνοθεσία Ευδόκιμου Τσολακίδη.
Πρόκειται για ένα έργο που σατιρίζει την κλίκα της διανόησης, αστειεύεται με τον εγωκεντρισμό της κουλτούρας μας, αγγίζει τα ευαίσθητα θέματα της μοναξιάς και της υπαρξιακής αγωνίας, σαρκάζει, αυτοσαρκάζεται και χαρίζει άφθονο και πηγαίο γέλιο.
Οι ήρωες του «ΛΑΒ» κινούνται με ευκολία από την απελπισία στον ενθουσιασμό και από την αυτοκτονία στον φόνο, αποκαλύπτοντας την κωμική πλευρά που υπάρχει πάντοτε στο προσωπικό δράμα του καθένα μας.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.