Μπομπ Ντίλαν: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ με ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του

Μπομπ Ντίλαν: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ με ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του

Με υλικό από τις ιστορικές συναυλίες που έδωσε το 1978 στο Τόκιο

Bob_Dylan_-_cover
Ήταν χειμώνας του 1978 όταν ο Μπομπ Ντίλαν ξεκίνησε την πρώτη, μεγάλη διεθνή περιοδεία του από την Ιαπωνία. Η ζωντανή αποτύπωση δύο από τις έντεκα συνολικά συναυλίες που έδωσε ο διάσημος Αμερικανός τραγουδοποιός, στο Nippon Budokan Hall, στο Τόκιο, αποτελούν το μουσικό υλικό του του νέου άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, με τίτλο «Bob Dylan - The Complete Budokan 1978».

Η δισκογραφική αυτή δουλειά βγαίνει με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από τις ιστορικές εμφανίσεις του καλλιτέχνη στην Ιαπωνία και περιλαμβάνει 36 ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα ζωντανές ηχογραφήσεις.

«Η νέα αυτή κυκλοφορία αντικατοπτρίζει 2 μέρες από μία ιστορική περιοδεία. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο» εξηγεί ο συμπαραγωγός του άλμπουμ Tetsuya Shiroki ενώ ο υπεύθυνος ηχοληψίας, Tom Suzuki, πρόσθεσε: «Κάναμε την μίξη με την λέξη 'πάθος' στο νου μας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο της κυκλοφορίας του 1978, παρέχοντας στο κοινό πιο καθαρό ήχο δίνοντας τη δυνατότητα στον ακροατή να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο του ανεπανάληπτου Bob Dylan».

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε 4CD, σε 2LP με 16 επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ψηφιακά αλλά και σε 8LP set αποκλειστικά για την Ιαπωνία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης