Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής: Ετοιμάζονται για μια κοινή συναυλία στην Αθήνα
Θα φιλοξενηθεί στο Faliro Summer Theater
Δύο καλλιτέχνες με διεθνή σταδιοδρομία αλλά και ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα ενώσουν τις φωνές και τα τραγούδια τους στην κοινή συναυλία που θα δώσουν στις 29 Ιουνίου, στο Faliro Summer Theater.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα περιλαμβάνει τραγούδια από το πλούσιο
ελληνόφωνο και ξενόγλωσσο ρεπερτόριό τους. Από «Τον εαυτό του παιδί» και το «Καρδιά Κοίτα» έως το «Caruso» και το «Je suis malade».
Μέσα από μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων αλλά και ξένων δημιουργών, οι δύο χαρισματικοί ερμηνευτές θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, το οποίο θα περιέχει πολλά ντουέτα αλλά και εκπλήξεις.
Συγκίνηση, χαρά, νοσταλγία και ενέργεια σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα που θα είναι και η μοναδική τους κοινή τους εμφάνιση στην Αθήνα.
Μαζί τους θα είναι η νεαρή ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, τόσο με τη δισκογραφία της όσο και τις ερμηνείες της στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.