Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η χαρά της παράστασης είναι πάνω από την κούραση της εξαντλητικής περιοδείας»
Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου
Αναφέρθηκε στην πρωτοτυπία της παράστασης και την διασκευή του σκηνοθέτη Κώστα Γάκη που στην ουσία μετατρέπει την πιο διάσημη κωμωδία του παγκόσμιου θεάτρου σε παράσταση μέσα σε παράσταση.
Υπογράμμισε επίσης την πρόοδο και το όραμα της νέας Διεύθυνσης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, και δεν παρέλειψε να ανακοινώσει τα προσεχή τηλεοπτικά και θεατρικά του σχέδια.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί