Με το γκάζι ήδη πατημένο από τον ολοκαίνουριο δίσκο των Maiden «Senjutsu», οι Iron Beast (Iron Maiden Tribute Band) επιστρέφουν στο σπίτι τους, το The Crow Live Stage, στις 25 Σεπτεμβρίου
Παρά τις ασυνήθιστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, προσπαθούμε σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην συναυλιακή κανονικότητα, μέσα από ένα δυνατό live show, με τραγούδια από όλο το δισκογραφικό φάσμα των αγαπημένων Βρετανών θρύλων.
Όπως κάθε φορά, έχουν ετοιμάσει ένα… ογκώδες set list, γεμάτο εκπλήξεις, το οποίο θα ζωντανέψει παλιά και (πολύ) νέα συναισθήματα, που μόνο οι Iron Maiden ξέρουν να προσφέρουν.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι εκπληκτικοί Black Stone Machine.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.