Το Summer Nostos Festival επιστρέφει σε online εκδοχή

Το Summer Nostos Festival επιστρέφει σε online εκδοχή

Ονομάζεται SNFestival RetroFuture και θα διαρκέσει από  τις 21 έως τις 28 Ιουνίου

SummerNostosFuture3

Στην νέα πραγματικότητα που διαμόρφωσε η επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού προσπαθούν να προσαρμοστούν οι πολιτιστικοί φορείς και οι διοργανωτές εκδηλώσεων. Σε αυτό το πλαίσιο το Summer Nostos Festival, το οποίο αναβλήθηκε για το χρόνου, επιστρέφειμε μια οnline εκδοχή του η οποία θα διαρκέσει  από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου.

Νέες εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες, μια γεύση από ιδέες και δραστηριότητεςτου Summer Nostos Festival και SNF Conference 2021, πολλή μουσική και παραστάσεις από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, δυνατές στιγμές από παλιότερα Summer Nostos Festival, DJ sets και ένας virtual αγώνας αποτελούν μερικές μόνο από τις δράσεις του SNFestival RetroFuture όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η διαδικτυακή εκδοχή του φεστιβάλ.

«Μπορεί να μην πραγματοποιήσουμε το Summer Nostos Festival και το SNF Conference όπως συνήθως, να βρεθούμε, δηλαδή, όλοι μαζί, από κοντά, στο ίδιο μέρος. Ωστόσο, μπορούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό, να προβληματιζόμαστε με τολμηρές ιδέες και να ζήσουμε τη δημιουργική εμπειρία που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Summer Nostos Festival.» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ και συμπληρώνουν: «Θα προβλέψουμε το μέλλον, θα επαναφέρουμε πρωτοποριακές ιδέες και παραστάσεις από προηγούμενες διοργανώσεις, και θα απολαύσουμε το σήμερα, όσο ιδιαίτερο κι αν είναι. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, ας το κάνουμε μαζί όσο το δυνατόν πιο θετικό»

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άρση μέτρων: Πότε ανοίγουν γυμναστήρια και πλαζ - Το ημερολόγιο για την «Γέφυρα ασφαλείας» 

Κομμωτήρια - Καταστήματα: Προσοχή στα σεσουάρ, πώς θα δοκιμάζουμε ρούχα 

«Γέφυρα ασφάλειας»: Το ημερολόγιο των μέτρων - Πότε ανοίγει τι και πώς 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης