Σαν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς…

Σαν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς…

Η Εύα Επιτροπάκη και η Βέρα Παπαγγελοπούλου είναι οι δημιουργοί μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που συγκεντρώνει εδώ και 5 χρόνια τον ανθό της δημιουργικής χειροτεχνίας στη χώρα μας

jamjar
Ο παράδεισος για κάθε δημιουργό χειροτέχνη έχει όνομα – όνομα και διεύθυνση. Ονομάζεται, jamjar. Και όπως λένε οι δημιουργοί του «γεννήθηκε ως ιδέα ένα δροσερό απόγευμα Σεπτεμβρίου του 2012 από δύο εργαζόμενα τότε κορίτσια». Την Εύα Επιτροπάκη και τη Βέρα Παπαγγελοπούλου. Η επίσημη πρώτη του έγινε τον Ιούνιο του 2013 με τους πρώτους 20 μόλις δημιουργούς του να ανοίγουν τα πρώτα jamjarstores.

Σήμερα, το jamjar ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Skroutz ΑΕ, φιλοξενεί εκατοντάδες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και «προβάλλει χιλιάδες χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων χειροτεχνών από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ που τραβούν τα βλέμματα, μέχρι παιδικά, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και εποχιακά είδη που εντυπωσιάζουν».

Οι δύο συνιδρύτριες αφηγούνται την ιστορία του «παιδιού» τους αλλά και τις μικρές ενδιαφέρουσες ιστορίες από την εκκίνηση της προσπάθειας τους: «Το όνομά μας προέκυψε ύστερα από μήνες αναζήτησης και όταν είχαμε αρχίσει ν’ απογοητευόμαστε, καθώς κανένα όνομα δεν κατάφερνε μέχρι τότε να μας κάνει το πολυπόθητο κλικ.
jamjar-1


Το jamjar ήταν μια έμπνευση της στιγμής και κέρδισε αμέσως τη θέση του όχι μόνο στη δική μας καρδιά αλλά και στις καρδιές φίλων και γνωστών που φυσικά, συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής!

Κλείσιμο
jamjar = το βαζάκι με τη μαρμελάδα ένα όνομα με πολύ δυναμισμό και μεταφορική σημασία καθώς υποδηλώνει το στόχο μας να συγκεντρώσουμε δημιουργίες στις οποίες οι επισκέπτες μας δε θα μπορούν να αντισταθούν και θα θέλουν ν’ αποκτήσουν με το ίδιο πάθος που ως παιδιά σκαρφάλωναν στο ράφι για να φτάσουν το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς!».

Από την αφήγηση τους κρατάμε και τα εξής:
- «Εργαζόμαστε σκληρά ώστε το jamjar να γίνει ένας μοναδικός online one stop προορισμός για όλους εκείνους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό! Ένας online παράδεισος όπου θα μπορεί κανείς να βρει συγκεντρωμένα επιλεγμένα προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς και να τα αγοράσει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια».

- «Θέλουμε να δώσουμε την ελευθερία στους Έλληνες χειροτέχνες να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, βοηθώντας τους να κερδίσουν από το ταλέντο τους με το λιγότερο δυνατό κόπο, απαλλάσσοντάς τους από όλες τις σχετικές με την πώληση χρονοβόρες και κοπιαστικές διαδικασίες (λογιστικά, μεταφορικά, εξυπηρέτηση πελάτη, προώθηση)».

- «Η αποστολή μας, έτσι, είναι να δώσουμε στους δημιουργούς που μας εμπιστεύονται τη δυνατότητα να αφιερωθούν σε αυτό που αγαπούν και μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε χειροποίητο προϊόν, να μεταδώσουν την αγάπη αυτή και σε όλους εκείνους που θα θελήσουν να το κάνουν δικό τους». (Τα αποσπάσματα είναι δανεισμένα από την ενότητα “σχετικά με το jamjar” από το site jamjar.gr).

Τελευταία αλλά πολύ σημαντική προσθήκη το Premium jamjar – μια ενότητα με «μοναδικές δημιουργίες κορυφαίων δημιουργών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης