Jeep Cherokee vs Land Rover Discovery Sport: Ποιός κερδίζει τη μάχη;

Jeep Cherokee vs Land Rover Discovery Sport: Ποιός κερδίζει τη μάχη;

Σύμβολα κοινωνικής καταξίωσης ή απλώς δύο εκλεπτυσμένα SUV με λαμπρές εκτός δρόμου ικανότητες; Προσπαθούμε να λύσουμε τον γρίφο.

cherokke

Η λίστα των all-around οχημάτων, αυτών που τονίζουν με έμφαση τον διττό τους χαρακτήρα, αποτελεί πλέον σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Κάθε κατασκευαστής προσπαθεί στην ταυτότητα της δικής του πρότασης να ενσωματώσει ιδιαίτερα στοιχεία που θα τον διαφοροποιήσουν και θα δημιουργήσουν το κίνητρο για την επιλογή του, έναντι των αντιπάλων. Δείγμα αυτής της προσπάθειας αποτελούν και οι φρέσκες παρουσίες στην κατηγορία, όπως τo ανανεωμένo Jeep Cherokee και το νέο Land Rover Discovery Sport, τα οποία επί της ουσίας είναι άμεσα ανταγωνιστικά, καθώς σε οικονομικό και τεχνικό επίπεδο δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα σημαντικές διαφορές. 

Αναμφισβήτητα, είτε μιλάμε για εμφάνιση είτε για δυνατότητες σε εντός ή εκτός δρόμου χρήση τόσο το Cherokee όσο και το Discovery Sport αντιπροσωπεύουν με εξαιρετικό τρόπο την ουσία ενός τετρακίνητου SUV. Ολοι γνωρίζαμε την Jeep ως εταιρεία που διέθετε στην γκάμα της μοντέλα που οι κάτοχοί τους τα προόριζαν για χωρίς συμβιβασμούς off road αναζητήσεις, με πλούσιο εξοπλισμό και ξεχωριστή εμφάνιση. 

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης