Το νέο Volvo V60

Το νέο Volvo V60

Παραδοσιακά η Volvo μας έχει συνηθίσει σε όμορφα station και από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε το νέο V60. Έτσι, η σουηδική εταιρία επιστρέφει δυναμικά στην μεσαία κατηγορία με τη νέα γενιά S60 την οποία θα πλαισιώσει το V60 διευρύνοντας την οικογενειακή διάσταση της σειράς.

Το νέο Volvo V60
Παραδοσιακά η Volvo μας έχει συνηθίσει σε όμορφα station και από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε το νέο V60. Έτσι, η σουηδική εταιρία επιστρέφει δυναμικά στην μεσαία κατηγορία με τη νέα γενιά S60 την οποία θα πλαισιώσει το V60 διευρύνοντας την οικογενειακή διάσταση της σειράς. Μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα το «Car+Speed» σας είχε προϊδεάσει σχετικά με φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο αυτοκινητικός παπαράτσι.

 Όπως βλέπετε στις οθόνες σας η σχεδίαση του αμαξώματος είναι τουλάχιστον δυναμική ενώ την παράσταση κλέβει το έντονα κεκλιμένο πίσω μέρος που προσδίδει σπορ τόνο στο σύνολο. Στο εσωτερικό, με τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, η εικόνα του ταμπλό είναι η ίδια που συναντάμε στο νέο S60 ενώ οι χώροι για τους επιβάτες αναμένονται πρακτικοί και ευέλικτοι. Ωστόσο, τα 430 lt του χώρου αποσκευών δείχνουν πως οι σχεδιαστές του V60 έκαναν κάποιες μικρές παραχωρήσεις δίνοντας προτεραιότητα στο στιλ (λόγω της κλίσης της οροφής).

Κλείσιμο


Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων θα δούμε τα ίδια μηχανικά σύνολα με το S60 με τον δίλιτρο άμεσου ψεκασμού των 200 PS να πρωταγωνιστεί. Ωστόσο, στην ελληνική αγορά οι μικρότερες εκδόσεις (επίσης turbo) με τους κινητήρες 1,6 lt και με απόδοση 150 και 180 PS είναι αυτές που για ευνόητους λόγους θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Για τους απαιτητικούς υπάρχει και η μεγαλύτερη τρίλιτρη έκδοση με 305 PS ενώ ειδικό βάρος έχουν οι τετρακίνητες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης