Γεύση από νέα Mercedes-Benz CLS

Γεύση από νέα Mercedes-Benz CLS

Το F800 Style είναι ένα concept car στο οποίο ενσωματώνεται όλη η τεχνολογία αιχμής που έχει να επιδείξει η γερμανική φίρμα. Από την άλλη είναι το μοντέλο που σχεδιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα γενιά CLS...

Γεύση από νέα Mercedes-Benz CLS
  • Ένα… κινητό εργαστήριο της Mercedes
  • Πρόκειται για το πρωτότυπο F800 που δείχνει όλες τις νέες τεχνολογίες
Κλείσιμο
  • Μία υβριδική και μία υδρογονοκίνητη με ενεργειακές κυψέλες

Το F800 Style είναι ένα concept car στο οποίο ενσωματώνεται όλη η τεχνολογία αιχμής που έχει να επιδείξει η γερμανική φίρμα. Από την άλλη είναι το μοντέλο που σχεδιαστικά προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα γενιά CLS που θα δούμε το 2011.
Τώρα, σχετικά με το F800 μπορεί κανείς να αντιληφθεί το «προχωρημένο» του αυτοκινήτου από τη δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος που ξεχωρίζει από επιθετικά φωτιστικά σώματα LED και τις πόρτες που ανοίγουν «ανάποδα» (όπως στο Mazda RX-8).



Στο εσωτερικό ο υπερσύγχρονος διάκοσμος σε ταξιδεύει εμπρός αρκετά χρόνια και διακρίνεις το παράξενο τιμόνι και τα λεπτά καθίσματα για τέσσερις επιβάτες. Στη Γενεύη θα παρουσιαστούν δύο εκδόσεις. Η υβριδική θα εξοπλίζεται με V6 κινητήρα που θα αποδίδει 300 PS και θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.
Θα είναι plug-in (θα μπαίνει και στη πρίζα) ενώ τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε μόλις 4,7 sec με την απίστευτη κατανάλωση να περιορίζεται στα 2,9 lt/100 km! Αναφορικά με την υδρογονοκίνητη έκδοση συναντάμε την διάταξη F-CELL που είδαμε στην B-Class.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης