Porsche Cayenne S με diesel!

Porsche Cayenne S με diesel!

Τον Ιανουάριο θα αρχίσει η διάθεση της νέας Cayenne S Diesel, με τιμές για τη βασική έκδοση εξοπλισμού τα 77.684 ευρώ στη Γερμανία. Πρόκειται για την ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη Cayenne και υπεύθυνος για αυτό είναι ο V8 χωρητικότητας  4,2 lt. με διπλό turbo.

Μπαίνει το νέο «χαλί» στο  ΟΑΚΑ
Porsche Cayenne S με diesel!
Τον Ιανουάριο θα αρχίσει η διάθεση της νέας Cayenne S Diesel, με τιμές για τη βασική έκδοση εξοπλισμού τα 77.684 ευρώ στη Γερμανία. Πρόκειται για την ισχυρότερη πετρελαιοκίνητη Cayenne και υπεύθυνος για αυτό είναι ο V8 χωρητικότητας  4,2 lt. με διπλό turbo. Η μέγιστη απόδοσή του φθάνει τα 382 PS, ενώ η τρομακτική ροπή τα 86,7 kgm.

Φυσιολογικά λοιπόν, το μεγάλο πολυτελές SUV επιταχύνει στα 100 km/h σε μόλις 5,7 sec, πριν φθάσει σε τελική ταχύτητα τα 252 km/h. Η εξέλιξη όμως των κινητήρων, σε συνδυασμό με την παρουσία του start/stop, επιτρέπει στην Porsche να ανακοινώνει κατανάλωση σε μεικτό κύκλο μόλις 8,3 lt/100 km (οι εκπομπές CO2 είναι 218 g/km). Προαιρετικά θα διατίθεται με δεξαμενή καυσίμου 100 lt, επιτρέποντας την επίτευξη θεωρητικής αυτονομίας 1.200 km!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης