Αποκαλύπτουμε τα σχέδια της Audi

Αποκαλύπτουμε τα σχέδια της Audi

Οι ιδιαίτερα… ανήσυχοι Γερμανοί της Audi, δε λένε να αρκεστούν στην ήδη μεγάλη γκάμα των αυτοκινήτων που έχουν. Ετσι οι  - ανεπιβεβαίωτες, όπως είναι φυσικό - πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για την ύπαρξη τριών νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Ετσι λοιπόν, το 2013, αναμένεται...

Αποκαλύπτουμε τα σχέδια της Audi
Οι ιδιαίτερα… ανήσυχοι Γερμανοί της Audi, δε λένε να αρκεστούν στην ήδη μεγάλη γκάμα των αυτοκινήτων που έχουν. Ετσι οι  - ανεπιβεβαίωτες, όπως είναι φυσικό - πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για την ύπαρξη τριών νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Ετσι λοιπόν, το 2013, αναμένεται η ανοικτή έκδοση του μικρού Α1. Αυτή δε θα είναι 100% cabrio, αλλά ουσιαστικά θα ανοίγει μόνο η οροφή, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο Fiat 500C.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο του 2013, οι Γερμανοί θα δείξουν -ίσως σε πρωτότυπη μορφή- και το… πολύ Α9, που θα είναι ένα σπορ οικογενειακό αυτοκίνητο που θα βασίζεται στο Α8. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό θα έχει μήκος περίπου 5,15 μέτρα και μεταξύ άλλων θα διαθέτει και έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα! Θα διαθέτει βέβαια και τον… μικρό τετράλιτρο V8 της Bentley με ισχύ 507 ίππων.
Κλείσιμο

Τέλος, στα τέλη του 2013 αναμένεται να παρουσιαστεί και το νέο crossover της Audi, μεγαλύτερο του Q3. Αυτό θα είναι το Q4, που ουσιαστικά θα είναι το… X6 της Audi, με τους Γερμανούς να έχουν αποφασίσει ένα μικρότερου μεγέθους SAV από το Q6 που αρχικά είχαν στα σχέδια τους. Το Q4 Θα χτιστεί πάνω στο Α4 και θα διαθέτει χώρο αποσκευών που θα ξεπερνάει τα 500lt…

Όλα αυτά, παράλληλα με την παρουσίαση του νέου Α3 στη Γενεύη, του νέου Q5 και του ανανεωμένου Α7…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης