Νέο Audi Α3: Δυο αντί για ένα!

Νέο Audi Α3: Δυο αντί για ένα!

Ο αντικαταστάτης του πολύ πετυχημένου μοντέλου της Audi ετοιμάζεται για το 2012. Η γερμανική εταιρεία για μια ακόμη φορά εκπλήσσει. Η νέα σειρά Α3 θα έχει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που θα βασίζονται σε δυο πατώματα διαφορετικών διαστάσεων...

Νέο Audi Α3: Δυο αντί για ένα!
Ο αντικαταστάτης του πολύ πετυχημένου μοντέλου της Audi ετοιμάζεται για το 2012. Η γερμανική εταιρεία για μια ακόμη φορά εκπλήσσει. Η νέα σειρά Α3 θα έχει τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που θα βασίζονται σε δυο πατώματα διαφορετικών διαστάσεων.

Το 3θυρο Α3 και η ανοικτή έκδοση θα έχουν μήκος 4.26m με μεταξόνιο 2.595m. Το 5θυρο Sportsback και το 4θυρο sedan πάνω στο οποίο βασίζεται το Audi A3 etron θα έχει μήκος 4.44m και μεταξόνιο 2.630m.
Το πλάτος του αμαξώματος θα είναι ίδιο σ’ όλες τις εκδόσεις. Στον τομέα των κινητήρων οι Γερμανοί θα παρουσιάσουν έναν νέο βενζινοκινητήρα 1.4lt απόδοσης 140PS ο οποίος θα μπορεί  να θέτει εκτός λειτουργίας τους 2 από τους 4 κυλίνδρους όταν ο οδηγός δεν πιέζει το γκάζι. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση ενός λίτρου καυσίμου ανά 100km εάν το αυτοκίνητο κινείται σταθερά με 50km/h.
Κλείσιμο
Επιπλέον το Α3 θα διατίθεται με έναν τρικύλινδρο πετρελαιοκινήτηρα και με κινητήρα φυσικού αερίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης