Τι θα κάνει η Audi με τα 13 δισ. ευρώ που θα επενδύσει;

Τι θα κάνει η Audi με τα 13 δισ. ευρώ που θα επενδύσει;

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία (και τη μεγαλύτερη στην ιστορία της) έχουν ανακοινώσει οι άνθρωποι της Audi για την 5ετία 2012-2016. Οι Γερμανοί θα δαπανήσουν αυτό το διάστημα 13 δισ. ευρώ (!), εκ των οποίων τα περισσότερα θα χρησιμοποιηθούν για...

Τι θα κάνει η Audi με τα 13 δισ. ευρώ που θα επενδύσει;
Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία (και τη μεγαλύτερη στην ιστορία της) έχουν ανακοινώσει οι άνθρωποι της Audi για την 5ετία 2012-2016. Οι Γερμανοί θα δαπανήσουν αυτό το διάστημα 13 δισ. ευρώ (!), εκ των οποίων τα περισσότερα θα χρησιμοποιηθούν για την εξέλιξη νέων ελαφρύτερων αυτοκινήτων και μοντέλων με ηλεκτρική και υβριδική τεχνολογία (όπως τα R8 e-tron και A8 Hybrid που θα μπουν στην παραγωγή το 2012).

Ακόμη, οι άνθρωποι της Audi σχεδιάζουν την επέκταση των εγκαταστάσεών τους στην Γερμανία (τόσο σε επιφάνεια όσο και σε βιομηχανικό εξοπλισμό), αλλά και την πρόσληψη 1.200 ακόμη υπαλλήλων το 2012 (το 2011 προσέλαβαν 3.500 άτομα). Επίσης, οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν ότι τη νέα χρονιά θα παρουσιάσουν την επόμενη γενιά A3 και το A6 Allroad Quattro.
Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι της Audi βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον της εταιρίας και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, με σκοπό να ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο των πωλήσεών τους.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης