Tα VW του αύριο...

Tα VW του αύριο...

Οι σχεδιαστές του πασίγνωστου ιταλικού οίκου Italdesign Giugiaro δημιούργησαν δύο εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα. Πρόκειται για τα Tex και Go! τα οποία φορούν τα σήματα της VW καθώς τα δύο concept cars θέτουν τις βάσεις για τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρίας.

Tα VW του αύριο...
Οι σχεδιαστές του πασίγνωστου ιταλικού οίκου Italdesign Giugiaro δημιούργησαν δύο εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα. Πρόκειται για τα Tex και Go! τα οποία φορούν τα σήματα της VW καθώς τα δύο concept cars θέτουν τις βάσεις για τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρίας. Αν κάποια στιγμή τα δύο μοντέλα πάρουν το πράσινο φως για την παραγωγή αυτή υπολογίζεται το 2018.

Το Go! είναι ένα ευρύχωρο MPV με μήκος αμαξώματος 3,99 m και μεταξόνιο όσο ακριβώς του νέου Passat. Διαθέτει τεχνολογία E-motion και μπορεί να κινηθεί με ηλεκτροκίνης για περίπου 240 km με τις μπαταρίες να βρίσκονται μοιρασμένες σε αναλογία 59/41 κάτω από τα εμπρός και πίσω καθίσματα.

Το Tex είναι ένα σπορ υβριδικό μοντέλο δύο ταχυτήτων (Twin Drive System) καθώς είναι και plug-in. Ο 1.4 TSI συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα όπου η συνολική απόδοση φτάνει τους 116 PS αλλά η ροπή των 400 Nm εντυπωσιάζει. Tα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 6 sec, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 220 km/h ενώ το Tex μπορεί να κινηθεί μόνο με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 35 km.


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης