Renault Wind με άγγιγμα… Gordini!

Renault Wind με άγγιγμα… Gordini!

To πιο πρόσφατο μοντέλο της Renault που δέχεται την ανανέωση… Gordini είναι το κουκλίστικο Wind, το γνωστό coupe-convertible μικρό της γαλλικής εταιρίας.

Renault Wind με άγγιγμα… Gordini!
To πιο πρόσφατο μοντέλο της Renault που δέχεται την ανανέωση… Gordini είναι το κουκλίστικο Wind, το γνωστό coupe-convertible μικρό της γαλλικής εταιρίας. Οι αλλαγές στο εξωτερικό έχουν να κάνουν με ένα μοναδικό γαλάζιο Malta χρώμα του αμαξώματος με περλέ πινελιές στους καθρέπτες και τον προφυλακτήρα. Ξεχωριστής σχεδίασης είναι οι 17άρες ζάντες ενώ το λογότυπο “G” έχει τον πρώτο λόγο.
Στο εσωτερικό ο σκουρόχρωμος διάκοσμος διασκεδάζεται με μπλε επενδύσεις στα καθίσματα, στο τιμόνι και στην βάση του επιλογέα ταχυτήτων. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στα μηχανικά μέρη και στον τούρμπο κινητήρα 1,2 lt με τους 100 PS ή των 1,6 lt με τους 131 PS.
Η έκδοση Gordini του Wind θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και οι πωλήσεις στη ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Κρίμα που το γαλλικό κάμπριο δεν διατίθεται και στην χώρα μας.



Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης