News
#TAGS:

Nέο Audi A6 Avant

A6-Avant1

H γερμανική φίρμα μας παρουσιάζει την πιο πρακτική εκδοχή της 5ης γενιάς του Audi A6.

Πριν μερικές μέρες η Audi αποκάλυψε το νέο Α6 και πλέον, έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε και την Avant έκδοσή του. Αισθητικά το station wagon αμάξωμα διατηρεί τις δυναμικές γραμμές του sedan, με τις μόνες διαφορές να εντοπίζονται-όπως είναι φυσικό- στο πίσω τμήμα. Εδώ το σχεδιαστικό τμήμα της Audi φρόντισε να ενσωματώσει τις απαραίτητες δυναμικές πινελιές και έτσι το τελείωμα του αυτοκινήτου δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία (η εταιρεία υποστηρίζει πως ο αεροδυναμικός συντελεστής παραμένει ίδιος με τη σεντάν έκδοση-cd:0,27).

Στο εσωτερικό η ατμόσφαιρα παραμένει αναλλοίωτη και έτσι κυριαρχεί η πολυτέλεια και ο high tech χαρακτήρας.  Παράλληλα ο χώρος αποσκευών είναι κατά 35 λίτρα μεγαλύτερος-σε σύγκριση με τη σεντάν έκδοση-φτάνοντας τα 565 λίτρα (1.680 με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).

 

Αρχικά για την κίνηση του Audi A6 Avant θα φροντίζουν δύο μηχανικά σύνολα, τα οποία συνδυάζονται με 48V σύστημα για καλύτερα νούμερα σε κατανάλωση και ρύπους. Ένας 3λιτρος TFSI V6 των 340 ίππων ισχύος και 500 Nm ροπής, αλλά και ο 3λιτρος TDI V6 των 286 ίππων και 620 Nm ροπής. Το μοντέλο θα μπορεί να εξοπλιστεί με 4 διαφορετικά set up ανάρτησης και προαιρετικά σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Δείτε Επίσης

mustang

Η νέα πανίσχυρη Shelby GT500 είναι η ισχυρότερη “νόμιμη” Mustang όλων των εποχών αλλά και το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Ford. Είναι παράλληλα και η πιο σοφιστικέ Mustang καθώς συγκεντρώνει προηγμένη τεχνολογία με στόχο την διασκέδαση του οδηγού εντός και εκτός πίστας.

tyres

Γνωρίζουμε πως η χαμηλή τιμή είναι η κυριότερη αιτία για την απόκτηση των μεταχειρισμένων ελαστικών. Έτσι ψάξαμε τα υπέρ και τα κατά της επιλογής αυτής και σας τα παρουσιάζουμε.

bosch

Η Bosch, εταιρεία πρωτοπόρος στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας αυτοκινήτου και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της οδικής παιδείας των νέων.

ford

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παγκόσμια συμμαχία μεταξύ της Volkswagen AG και της Ford Motor Company. Σκοπός της είναι (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους) να βοηθήσει τις δύο εταιρείες να ανταγωνίζονται καλύτερα και να καινοτομούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο στην αυτοκινητοβιομηχανία.

sales24

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο των «πειρατών» εμπόρων αυτοκινήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέσω του Διαδικτύου και ειδικότερα μέσω ιστοσελίδων πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δεν πληρώνουν ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ αλλά και φόρο εισοδήματος.