Περισσότερο σπορ το επόμενο VW Golf

Περισσότερο σπορ το επόμενο VW Golf

Πιο έντονα σπορ χαρακτηριστικά θα έχει η επόμενη γενιά του Volkswagen Golf, όπως αναφέρουν πληροφορίες βρετανικού περιοδικού και επιβεβαιώνει σκίτσο που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το επόμενο Golf θα είναι αρκετά πιο τολμηρό σχεδιαστικά και θα έχει...

Περισσότερο σπορ το επόμενο VW Golf
Πιο έντονα σπορ χαρακτηριστικά θα έχει η επόμενη γενιά του Volkswagen Golf, όπως αναφέρουν πληροφορίες βρετανικού περιοδικού και επιβεβαιώνει σκίτσο που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το επόμενο Golf θα είναι αρκετά πιο τολμηρό σχεδιαστικά και θα έχει έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, μικρότερο συνολικό ύψος και μεγαλύτερα μετατρόχια.
Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να έχουν θετικές συνέπειες στην οδική συμπεριφορά και την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το εσωτερικό θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και η κεντρική κονσόλα θα έχει κλίση προς την πλευρά του οδηγού.
Οι υπεύθυνοι της VW εξετάζουν το ενδεχόμενο η τρίθυρη έκδοση να είναι διαφορετική από την πεντάθυρη, όμως όχι τόσο πολύ όσο οι αντίστοιχες εκδόσεις του Opel Corsa. Επίσης, οι Γερμανοί σκοπεύουν να αυξήσουν τις διαστάσεις της πολυμορφικής έκδοσης Golf Plus, ώστε αυτή να είναι πιο πρακτική και να διαφοροποιείται περισσότερο από τις hatchback εκδόσεις.
Το νέο VW Golf αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του 2012.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης