Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.

Κάτω από το μακρύ καπό του θα υπάρχει ένας κλασικός V8 κινητήρας, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιας εταιρείας θα είναι αυτός. Η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και θα διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, το Rina θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Μαΐου (2025) και πρόκειται να κατασκευαστεί μόλις σε 30 μονάδες οι οποίες θα είναι και συλλεκτικές.
Καθεμία από αυτές θα δημιουργηθεί σε στενή συνεργασία με τον ιδιοκτήτη ώστε να είναι πλήρως εξατομικευμένο. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αρχίσει η διαδικασία παραγωγής του.