Νέοι επετειακοί χρονογράφοι της Breitling

Νέοι επετειακοί χρονογράφοι της Breitling

Γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 70 ετών από το πρώτο Co-Pilot η Breitling παρουσίασε τη νέα σειρά Classic AVI που αντλεί έμπνευση από το αυθεντικό 765 AVΙ.

Breitling_Classic_AVI
Η αποκάλυψη της σειράς Classic AVI 42mm ολοκληρώνει την συλλογή στιβαρών aviator χρονογράφων, εμπνευσμένους από το πρωτότυπο του 1953 Ref. 765 AVI Co-Pilot και από τέσσερα θρυλικά αεροπλάνα. Η νέα σειρά Classic AVI παίρνει τους διάσημους σχεδιαστικούς κώδικες που καθιέρωσε το Super AVI 46 mm και τους τοποθετεί σε κάσες 42 mm. Το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό, εύκολο στη χρήση ρολόι, που λειτουργεί για τα περισσότερα μεγέθη καρπών.
Το Classic AVI έρχεται χωρίς τη λειτουργία GMT που δίνει στο Super λίγο παραπάνω όγκο. Η εισαγωγή του χρονογράφου Breitling Caliber 23 βοηθάει στο μικρότερο προφίλ και κάνει το Classic AVI ελκυστικό και από άποψη αξίας. Αυτό που οι λάτρεις της σειράς θα βρουν αμετάβλητο είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί που είναι αφιερωμένοι στα τέσσερα θρυλικά αεροσκάφη: μαύρο καντράν και καφέ δερμάτινο λουράκι που αντιπροσωπεύει το ευέλικτο Mustang, ένα μπλε καντράν με μαύρο λουράκι ως φόρο τιμής στον ναυτικό Corsair, ένα καντράν χακί με καφέ λουράκι για την καμουφλαρισμένη εμφάνιση του Warhawk και μαύρο καντράν με μαύρη κεραμική στεφάνη σε καφέ λουράκι για να αιχμαλωτίσει το design του Mosquito γνωστό ως «Ξύλινο Θαύμα».
Χρώματα από τα διακριτικά του αεροσκάφους και τα μοτίβα τους προσθέτουν στοιχεία στους δείκτες και τα subdials. Οι χαραγμένες σιλουέτες των αεροπλάνων εμφανίζονται στο πίσω μέρος των ρολογιών που διατίθενται σε ανοξείδωτο ατσάλι για όλα τα μοντέλα, με μια επιπλέον έκδοση κόκκινου χρυσού 18 καρατίων στο Mustang. Όλα μπορούν να φορεθούν με δερμάτινο λουράκι με εξώραφα ή μεταλλικό bracelet πέντε σειρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης