Ηλεκτρικό το επόμενο Nissan Micra

Ηλεκτρικό το επόμενο Nissan Micra

Στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης θα γραφτεί το επόμενο κεφάλαιο του Nissan Micra στο πλαίσιο της σημαντικής ενίσχυσης της ηλεκτρικής γκάμας της ιαπωνικής εταιρίας.

nissan_micra_ev__2_
Ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο και μάλιστα στην δημοφιλή κατηγορία των supermini θα προσθέσει στη γκάμα της η Nissan. Πρόκειται για τον διάδοχο του δημοφιλούς Micra το οποίο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF B-EV της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi την οποία θα χρησιμοποιεί και το μελλοντικό ηλεκτρικό Renault 5. Το νέο Micra θα κατασκευάζεται στο κέντρο Renault ElectriCity στη Γαλλία.
Η σχετική ανακοίνωση που έγινε κατά την παρουσίαση του νέου οδικού χάρτη Alliance 2030, αποκαλύπτει ότι το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί από την Nissan και θα κατασκευαστεί από τη Renault. Η πλατφόρμα CMF B-EV δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες της συμμαχίας να μοιράζονται την τεχνολογία αλλά να διατηρούν το δικό τους στυλ για τα αντίστοιχα προϊόντα, όπως αποδεικνύει και τις πρώτες εικόνες του νέου Micra.

Κλείσιμο
Σχεδιαστικά, το μοντέλο ξεχωρίζει για την κομψή σιλουέτα του, τα στρογγυλά φώτα εμπρός και πίσω, όπως και τις μεγάλες ζάντες ενώ φαίνεται πως θα έχει αρκετά κοινά στιλιστικά στοιχεία με το μελλοντικό Renault 5. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας του, της χρονικής στιγμής για το λανσάρισμά του, και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα δημοσιευτούν σε εύθετο χρόνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης