H Novitec αγριεύει την Ferrari F8 Spider

H Novitec αγριεύει την Ferrari F8 Spider

Πιο ατίθασο και εκρηκτικό χαρακτήρα στην εξωτική Ferrari F8 Spider δίνει το πακέτο αναβάθμισης της Novitec που αγγίζει τόσο την εμφάνιση όσο και την απόδοση του ιταλικού supercar

Ferrari_F8_Novitec
Η Novitec είναι ένας από τους ελάχιστους βελτιωτικούς οίκους που τολμούν να επέμβουν σε μοντέλα με εξωτικό χαρακτήρα όπως η Ferrari F8 Spider για την οποία παρουσίασε ένα πακέτο αισθητικής και μηχανολογικής αναβάθμισης.
Στο εμπρός μέρος η Novitec έχει μια αεροτομή δύο τμημάτων, πτερύγια από ανθρακόνημα στα πλαϊνά του προφυλακτήρα και ένα χείλος από το ίδιο υλικό στον προφυλακτήρα. Οι αεροδυναμικές επεμβάσεις στο μπροστινό μέρος συμβάλλουν στη βελτίωση της κάθετης παραγόμενης δύναμης και της ψύξης του αυτοκινήτου.
Στην πρότασή της Novitec, περιλαμβάνονται πλευρικοί καθρέφτες και δύο επιλογές για την πίσω αεροτομή ενώ την υπογραφή της εταιρίας φέρουν και οι ζάντες με διάμετρο 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω.

Ο biturbo V8 των 3,9 λίτρων της F8, έχει νέα κεντρική μονάδα ελέγχου με διαφορετική χαρτογράφηση ενώ έχει αλλαχθεί και ολόκληρο το σύστημα εξάτμισης, κάτι που έχει αλλάξει σημαντικά και τον παραγόμενο ήχο. Χάρη στις βελτιώσεις η ισχύς έχει ανέβει από τους 721 PS στους 813 PS και σύμφωνα με τη Novitec το 0- 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα, ήτοι 0,3 δευτερόλεπτα ταχύτερα σε σχέση με την εργοστασιακή F8.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης