Ηλεκτρικές οι νέες Alpine

Ηλεκτρικές οι νέες Alpine

Το μέλλον της Alpine θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει την αφοσίωση της εταιρίας στα καθαρόαιμα σπορ χαρακτηριστικά και την οδηγική πιστότητα

Alpine_electric__2_
Η Alpine έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως ετοιμάζει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την εξαιρετική A110 το οποίο όμως θα δηλώνει και τη νέα ταυτότητα της εταιρίας η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.
Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Alpine A110 αναπτύσσεται από κοινού με τη Lotus και σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή Gilles Le Borgne θα διατηρήσει την εστίασή του στην ευελιξία και την αμεσότητα των οδικών χαρακτηριστικών έναντι της ισχύος, παρά το πρόσθετο βάρος που θα υπάρχει αναπόφευκτα εξαιτίας του ηλεκτρικού συστήματος.
Ο Le Borgne αναμένει πως η σύγχρονη τεχνολογία θα βοηθήσει την Alpine να κατασκευάσει μια «μηχανή για χαμόγελα», κάτι που όπως υπογραμμίζει, ήταν και παραμένει βασικός στόχος της εταιρείας.

Κλείσιμο
Για την Alpine, η διατήρηση της σωστής ισορροπίας μεταξύ δύναμης και ευελιξίας είναι κομμάτι του DNA της. Γι’αυτό το λόγο υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και εξέλιξης που ασχολείται με την ανάπτυξη μιας νέας ελαφριάς ηλεκτρικής μονάδας η οποία εκτός από τον διάδοχο της Α110 είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί στο γρήγορο Renault 5 και στο SUV που θα δημιουργήσει η Alpine. Επιπλέον η δυνατότητα καθορισμού της ροπής που φθάνει σε κάθε τροχό που παρέχουν τα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην αναβάθμιση των οδικών χαρακτηριστικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης