Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Σε μία περίοδο κατατακτήριων δοκιμών με παιχνίδια στρατηγικής, οι Red Bull Racing περιορίστηκαν στις θέσεις 3 και 4 αλλά θα εκκινήσουν με τη μαλακή γόμα ελαστικών, ενώ τα «ασημί βέλη» με τη μέση.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η πίστα του Χανγκαρόρινγκ υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς με καλοκαιρία, θερμοκρασία αέρα στους 28 βαθμούς ενώ αυτή του οδοστρώματος ήταν στους 59.
Στο Q1 ο καλύτερος χρόνος ανήκε στον Max Verstappen, με τον Lewis Hamilton δύο δέκατα πιο αργό. Όσο για τη ζώνη αποκλεισμού, εκεί βρέθηκε εξ αρχής ο Mick Schumacher. Οι μηχανικοί της Haas δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν εγκαίρως τη δουλειά στη χτυπημένη από το FP3 Haas και ο Γερμανός περιορίστηκε σε ρόλο θεατή.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ