Η Haval έχει έτοιμο ένα νέο SUV

Η Haval έχει έτοιμο ένα νέο SUV

Με ένα τελείως νέο μοντέλο, η Κινέζικη Haval συνεχίζει την επιθετική της πολιτική. Αυτή τη φορά το SUV που έχει ετοιμάσει και θα λανσάρει σε λίγους μήνες, θα ανταγωνίζεται τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας.

Haval_new_SUV_boi_1

Η Haval είναι κατηγορηματική πως το νέο αυτό SUV για το οποίο έχει δώσει κάποιες φωτογραφίες –ως teaser- στη δημοσιότητα, δεν θα είναι αντικαταστάτης του Η5 που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά της Κίνας. Πρόκειται και πάλι για ένα ογκώδες σχήμα με έντονες ακμές αλλά θα είναι ένα άλλο μοντέλο, τελείως νέο για την αγορά. Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα αντικαταστήσει το H5 με το μοντέλο που έχει έτοιμο για λανσάρισμα.

Βλέποντας τις εικόνες που έχουν δοθεί από την ίδια τη Haval, το νέο μοντέλο του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, μοιάζει περισσότερο στο Ford Bronco, με την boxy αισθητική να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του, όπως συμβαίνει και με άλλο μοντέλα της Κινέζικης εταιρείας. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα της εταιρείας, γνωστή με τον εσωτερικό κωδικό «B06». Οι λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης του SUV δεν είναι εξακριβωμένες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης