Η τελετή των World’s 50 Βest Restaurants αναβάλλεται για το 2021

Είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Αντβέρπη και για πρώτη φορά στα 18 χρόνια της διοργάνωσης, αναβάλλεται.

The-chefs-behind-the-restaurants-ranked-1-50-at-The-Worlds-50-Best-Restaurants-awards--575x383
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λίστα που συντάσσεται ετησίως από μια ομάδα 1000 και πλέον ειδημόνων της βιομηχανίας της εστίασης, δεν θα ανακοινωθεί ως είθισται σε τελετή απονομής. Σκοπός της απόφασης είναι η ομάδα των World’s 50 Best Restaurants να εστιάσει στην υποστήριξη και διατήρηση της ενότητας της διεθνούς γαστρονομικής κοινότητας που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση λόγω του υποχρεωτικού lockdown των εστιατορίων. Συνεπώς, θα αξιοποιηθεί η διεθνής πλατφόρμα και το δίκτυο των World’s 50 Best για το σχεδιασμό και την προώθηση αξιόλογων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του χώρου της εστίασης.

World’s 50 Best Restaurants 2019: Απολογισμός της διεθνούς γαστρονομικής γιορτής


Ο κος Γουίλιαμ Ντριού, Διευθυντής Περιεχομένου της πλατφόρμας, αναφέρει: «Δεδομένων των συνθηκών, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το χώρο παλεύοντας για το μέλλον του ενώ θα στηρίξουμε και τους σεφ που πασχίζουν να βοηθήσουν τους ίδιους και τους συναδέλφους τους. Η ομάδα των 50 Best προκαλείται να προχωρήσει μπροστά για να ανακαλύψει τρόπους που θα επηρεάσουν καταλυτικά την ανάκαμψη των εστιατορίων αλλά και καινοτόμες ψηφιακές ενέργειες για το πρόγραμμα υποστήριξης που είναι υπό διαμόρφωση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σταδιακά προσεχώς. Η απόφαση δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο της τρέχουσας κατάστασης των ταξιδιωτικών περιορισμών διεθνώς για την εξασφάλιση της κοινής υγείας αλλά και των τρομακτικών συνεπειών της πανδημίας στους χώρους της εστίασης και της φιλοξενίας. 

Διαβάστε περισσόερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης