Μικρά μυστικά της τέχνης του ψησίματος για το πασχαλινό τραπέζι
Μικρά μυστικά της τέχνης του ψησίματος για το πασχαλινό τραπέζι
Ο καλός ο ψήστης το Πάσχα φαίνεται. Και καλός είναι ο ψήστης που ξέρει τι να ψήσει, πώς να το ψήσει και με τι να το ψήσει.
Γιατί δεν είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι παραδοσιακοί, λάτρεις του σουβλίσματος. Ούτε το καλό το ψήσιμο γίνεται μόνο στα κάρβουνα, όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι η απόλαυση και η καλή παρέα. Κι επειδή το Πάσχα γλεντάμε με συγγενείς και φίλους, τους οποίους θέλουμε αφενός να φροντίσουμε, προσφέροντας το καλύτερο γεύμα, αφετέρου να εντυπωσιάσουμε με τις ικανότητές μας, θα πρέπει να τσεκάρουμε ότι γνωρίζουμε κάποια βασικά μυστικά της τέχνης του ψησίματος.
Αλλά χωρίς… Easterίες! Αφού, στον Κωτσόβολο θα βρούμε όλες τις επιλογές για το τέλειο ψήσιμο στο πασχαλινό τραπέζι!
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Αλλά χωρίς… Easterίες! Αφού, στον Κωτσόβολο θα βρούμε όλες τις επιλογές για το τέλειο ψήσιμο στο πασχαλινό τραπέζι!
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα