
Φασόλια κοκκινιστά με μελιτζάνες και χαλούμι
Φασόλια κοκκινιστά με μελιτζάνες και χαλούμι
Φτιάχνουμε τα φασόλια αλλιώς. Στον φούρνο με ντομάτα και ψητές μελιτζάνες. Για έξτρα γεύση προσθέτουμε και χαλούμι.

Διαδικασία
Βήμα 1
Ρίχνουμε τα μουλιασμένα φασόλια σε μια κατσαρόλα με νερό, ώστε να καλυφθούν και τα σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20΄μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Παράλληλα, σε ένα ταψί απλώνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C στον αέρα για 30΄-35΄, μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμες, τις αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 3
Αμέσως μετά τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για περίπου 1΄-2΄.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Ρίχνουμε τα μουλιασμένα φασόλια σε μια κατσαρόλα με νερό, ώστε να καλυφθούν και τα σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20΄μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 2
Παράλληλα, σε ένα ταψί απλώνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C στον αέρα για 30΄-35΄, μέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμες, τις αφήνουμε στην άκρη.
Βήμα 3
Αμέσως μετά τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για περίπου 1΄-2΄.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα