Το φετινό εορταστικό τραπέζι θα γεμίσει με γεύσεις της ελληνικής φύσης
Το φετινό εορταστικό τραπέζι θα γεμίσει με γεύσεις της ελληνικής φύσης
Το γευστικό, σπιτικό φαγητό, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ το εορταστικό μενού μπορεί να περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα ή και πιο μοντέρνες ιδέες.
Sponsored Content
Αυτές τις γιορτές, το κλίμα γύρω από το εορταστικό τραπέζι θα είναι ακόμα πιο ζεστό και η χαρά ακόμα μεγαλύτερη, καθώς πολλοί ξαναβρισκόμαστε μετά από μία περίοδο αποχής από την κοινωνικότητα. Το γευστικό, σπιτικό φαγητό, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ το εορταστικό μενού μπορεί να περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα ή και πιο μοντέρνες ιδέες. Οι γεύσεις που κυριαρχούν όμως είναι πάντα οικείες και αυθεντικές. Για αυτό και τα προϊόντα της ελληνικής φύσης, almito, θα ολοκληρώσουν τις συνταγές μας και φέτος τις γιορτές.
Οι γεύσεις almito, όπως τα μακεδονικά πιπεράκια, τα ψητά μανιτάρια, οι πιπεριές γεμιστές με τυρί και οι πάστες πιπεριάς με τυρί φέτα, έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι στη χώρα μας, από αγνά υλικά της ελληνικής γης. Συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά πιάτα και γεμίζουν το τραπέζι με γνώριμα, παραδοσιακά αρώματα της ελληνικής και μεσογειακής διατροφής και κουλτούρας.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Αυτές τις γιορτές, το κλίμα γύρω από το εορταστικό τραπέζι θα είναι ακόμα πιο ζεστό και η χαρά ακόμα μεγαλύτερη, καθώς πολλοί ξαναβρισκόμαστε μετά από μία περίοδο αποχής από την κοινωνικότητα. Το γευστικό, σπιτικό φαγητό, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ το εορταστικό μενού μπορεί να περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα ή και πιο μοντέρνες ιδέες. Οι γεύσεις που κυριαρχούν όμως είναι πάντα οικείες και αυθεντικές. Για αυτό και τα προϊόντα της ελληνικής φύσης, almito, θα ολοκληρώσουν τις συνταγές μας και φέτος τις γιορτές.
Οι γεύσεις almito, όπως τα μακεδονικά πιπεράκια, τα ψητά μανιτάρια, οι πιπεριές γεμιστές με τυρί και οι πάστες πιπεριάς με τυρί φέτα, έχουν δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι στη χώρα μας, από αγνά υλικά της ελληνικής γης. Συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά πιάτα και γεμίζουν το τραπέζι με γνώριμα, παραδοσιακά αρώματα της ελληνικής και μεσογειακής διατροφής και κουλτούρας.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα