Ιδιοκτήτης έπαθε σοκ όταν γύρισε σπίτι του και το είδε να είχε μετατραπεί σε... κοτέτσι

Ιδιοκτήτης έπαθε σοκ όταν γύρισε σπίτι του και το είδε να είχε μετατραπεί σε... κοτέτσι

Ένας άνδρας από τη Σαγκάη έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει πριν από δύο χρόνια είχε μετατραπεί σε κοτέτσι και είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα

Ιδιοκτήτης έπαθε σοκ όταν γύρισε σπίτι του και το είδε να είχε μετατραπεί σε... κοτέτσι
Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, ο οποίος είχε δώσει την ιδιοκτησία του προς ενοικίαση σε έναν Κινέζο, έμεινε άφωνος όταν γύρισε και είδε ο χώρος του σπιτιού του να είχε μετατραπεί σε... κοτέτσι.

Ο ίδιος ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους γείτονές του ότι από το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει σε έναν ενοικιαστή πριν από δύο χρόνια έβγαιναν παράξενοι θόρυβοι και μια άσχημη μυρωδιά. Ικανοποιημένος από την έγκαιρη καταβολή του μηνιαίου ενοικίου, ο άνδρας δεν είχε ελέγξει το διαμέρισμα μέχρι τον περασμένο μήνα, όταν το βρήκε γεμάτο κότες.

«Βρωμάει», δήλωσε ο εξοργισμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Dianshi News. «Τόσο το πάτωμα όσο και ο τοίχος έχουν καταστραφεί άσχημα. Χρειάζεται γενική ανακαίνιση και θα πρέπει να διακοσμηθεί πλήρως, διαφορετικά, κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκεί».

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης