Άντρες και τριχοφυΐα

Άντρες και τριχοφυΐα

Ποιο είναι το σημερινό trend με την τριχοφυΐα των ανδρών; Τι αρέσει στις γυναίκες;

Άντρες και τριχοφυΐα
Για τους περισσότερους άνδρες, το να περιποιούνται τον εαυτό τους περιορίζεται στο ξύρισμα και το after shave. Και όμως το ζήτημα τρίχες... είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά για τις γυναίκες.

Στήθος
Κλείσιμο
Ελάχιστοι άνδρες είναι εντελώς ξυρισμένοι και οι γυναίκες συνήθως -ειδικά στις μεσογειακές χώρες- απολαμβάνουν να βλέπουν λίγο τρίχα στον ανδρικό στέρνο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιηθείτε τις τρίχες του στέρνου σας με λίγο κούρεμα πότε πότε.

Πλάτη
Αντίθετα, ελάχιστες είναι οι γυναίκες που θα πουν ότι τους αρέσουν οι τρίχες στην πλάτη. Όσοι έχετε την ατυχία να έχετε, αφαιρέστε τες με κερί ή λέιζερ για μόνιμο αποτέλεσμα. Όσο κι αν τρομοκρατείται με την ιδέα της αποτρίχωσης με κερί ένας άνδρας, οι δερματολόγοι καθησυχάζουν λέγοντας ότι είναι η πιο ανώδυνη περιοχή για να κάνει κανείς αποτρίχωση. Για παν ενδεχόμενο μπορείτε να πάρετε και ένα παυσίπονο πριν πάτε στον αισθητικό σας.

Μπράτσα, Πόδια και Μασχάλες
Μόνο εάν έχετε πολύ μεγάλη τριχοφυΐα, μπορείτε να κουρεύεστε σε αυτά τα σημεία, διότι το κούρεμα με ψαλίδι σε εκείνες τις περιοχές αυξάνει την τριχοφυΐα. Ειδικά για αυτές τις περιοχές μια κρέμα μετά το κούρεμα είναι απαραίτητη για αν αποφύγετε κοκκινίλες.

Επίμαχα σημεία
Όλοι οι δερματολόγοι λένε πως το κούρεμα και εκεί είναι απαραίτητο αρκεί να είναι διακριτικό. Βοηθάει στην διατήρηση της σωστής υγιεινής άλλα και ... οπτικά, βοηθά στο να αυξάνεται το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Και σύμφωνα με με μαρτυρίες πολλών γυναικών σε γυναικεία περιοδικά αλλά και σε έρευνες, τους αρέσει όσο και στους άνδρες, να είναι περιποιημένη η περιοχή αυτή. Δείχνει καθαριότητα και επιμέλεια στην εμφάνιση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης