Πως να είστε κομψός όταν ταξιδεύετε συχνά

Πως να είστε κομψός όταν ταξιδεύετε συχνά

Οι εποχές που οι άνδρες πετούσαν απλά σε μια βαλίτσα πέντε πουκάμισα και ένα κοστούμι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πως να είστε κομψός όταν ταξιδεύετε συχνά
Διαβάστε πως να είστε κομψός όταν ταξιδεύετε συχνά και πως να περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Τα πολλά ταξίδια ειδικά τα αεροπορικά καταστρέφουν το δέρμα και αυτό είναι κάτι που πια δεν αφορά μόνο τις γυναίκες... Οι άνδρες προσέχουν πλέον την εμφάνιση τους περισσότερο και έτσι έχουν νέες συνήθειες που τηρούν εν ώρα ταξιδιού. Δείτε εδώ μερικές που προτείνουν κορυφαίοι δερματολόγοι, γιατροί αλλά και stylists ξένων περιοδικών.

Κλείσιμο
Κρέμες
Και όμως πλέον οι άνδρες φοράνε κρέμες προσώπου. Όταν κάνετε γρήγορα ταξίδια με χειραποσκευή καλό είναι να βρείτε μικρά μπουκαλάκια που μπορείτε να έχετε μικρές ποσότητες από το άφτερ-σέιβ σας για να διατηρείτε το δέρμα σας σε καλή κατάσταση.

Προετοιμασία πτήσης
Σύμφωνα με δερματολόγους, όσοι ταξιδεύουν πρέπει την προηγούμενη μέρα να διπλασιάσουν την ποσότητα νερού που θα καταναλώσουν για να αποφύγουν ξηροδερμία και αφυδάτωση.

'Υπνος
Η έλλειψη ύπνου χαλάει τον μεταβολισμό, το ανοσποιητικό σύστημα αλλά και μας δείχνει κουρασμένους. Οι ειδικοί συνιστούν πολύ ύπνο πριν από ένα ταξίδι.

Φαγητό
Φάτε ελαφριά στην πτήση και προσπαθήστε να τρώτε με τις ώρες φαγητού του προορισμού σας -ειδικά αν κάνετε υπερατλαντικό ταξίδι- για να διευκολύνετε τον οργανισμό σας.

Κολώνια
Μην φοράτε κολώνια σε  πτήσεις. Πρώτον η μυρωδιά θα ενοχλεί τους διπλανούς σας, δεύτερον το οινόπνευμα που περιέχουν τα eau de toilette ξεραίνει το δέρμα και προκαλεί δυσφορία όταν βρίσκεστε εντός αεροσκάφους.

Άνεση
Όταν είστε σε πτήση, ξεκουμπώστε τη ζώνη σας και το πρώτο κουμπί από το πουκάμισο σας για καλύτερη κυκλοφορία.

Πως να μην τσαλακώνετε πουκάμισα


Τυλίξτε τα πουκάμισα σας σε ρολό, μέσα σε ένα ρυζόχαρτο εάν δεν έχετε τις ειδικές βαλίτσες/θήκες για κοστούμια. Διατηρούνται άψογα.

Κάλτσες

Πάκετάρετε πάντα τρια ζευγάρια παραπάνω απο αυτά που χρειάζεστε. Και να μην έχετε πάρει μαζί σας τα πιο ζεστά ρούχα, ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες θα σας κρατήσει ζεστούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης