Πώς να επιλέξετε το σωστό δώρο για έναν άνδρα

Πώς να επιλέξετε το σωστό δώρο για έναν άνδρα

Για κυρίες – κυρίως – και για κυρίους δευτερευόντως: Μπήκε ο Δεκέμβριος, η κατεξοχήν εποχή του χρόνου που άπαντες ανταλλάσσουμε δώρα.

Πώς να επιλέξετε το σωστό δώρο για έναν άνδρα
Εκ των πραγμάτων στη λίστα των κοντινών σας ανθρώπων θα υπάρχουν ουκ ολίγοι άνδρες για τους οποίους πρέπει να διαλέξετε δώρο. Δείτε λοιπόν μερικές συμβουλές που μπορούν να κάνουν την επιλογή σας πιο εύκολη.

Επιλέγοντας δώρα για άνδρες θα πρέπει να θυμάστε τα εξής: 

Ρούχα
Σε αντίθεση με την επιλογή ενός ρούχου για μια γυναίκα που είναι μια υπόθεση άκρως περίπλοκη, το να διαλέξει κανείς ρούχο για έναν άνδρα είναι μάλλον απλό. Αρκεί να λάβουμε υπόψη το γούστο, το στυλ του και τα ρούχα που συνήθως φοράει, επομένως με τι θα μπορεί να το συνδυάσει. Ακόμα και το να πετύχει κανείς το σωστό μέγεθος είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι για μια γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση χρήσιμο είναι να επιλέγουμε ρούχα και χρώματα που συνήθως φοράει και πρωτίστως διασφαλίστε ότι θα έχει δυνατότητα αλλαγής. Προσοχή: αρκετοί άνδρες έχουν “κόλλημα” με τις γραβάτες, οπότε αν δεν ξέρετε επακριβώς το γούστο του, μην επιλέξετε γραβάτα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις!

Αξεσουάρ - Προσωπικά είδη
Οι “κλασσικές” επιλογές είναι αναπτήρες και ταμπακιέρες, για όσους καπνίζουν, ή ένα ρολόι. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να έχετε πάντα κατά νου πως οι ακριβοί αναπτήρες και τα ρολόγια παίζουν για τους άνδρες τον ίδιο ρόλο που παίζουν τα κοσμήματα για τις γυναίκες... 
Κλείσιμο

Καλλυντικά - Αρώματα
Είτε θα πέσετε σε άνδρα που φοράει τα πάντα, οπότε η ζωή σας γίνεται ευκολότερη, είτε μην επιλέξετε καθόλου μια τέτοια αγορά... 

Χρηστικά είδη - Εργαλεία
Οι άνδρες δείχνουν συνήθως μεγαλύτερη προτίμηση στα χρηστικά είδη από ό,τι οι γυναίκες. Ένας άνδρας θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο ένα εργαλείο ή ένα χρηστικό αντικείμενο για τον ίδιο ή το... αυτοκίνητό του, από το να λάβει ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν συνηθίζει να φοράει!  

Διακοσμητικά Είδη 
Μακριά από κορνίζες, κουτάκια, διακοσμητικά. Συνήθως δεν έχουν καμία χρησιμότητα – τουλάχιστον στα μάτια των ανδρών – συνεπώς δύσκολα θα εκτιμηθούν ως δώρο. Είναι σα να παίρνει κανείς για δώρο Χριστουγέννων λυσάρι για τα μαθήματα του σχολείου στο βαφτιστήρι του!!!  

Εμφάνιση – Παρουσίαση
Συνήθως το αμπαλάζ είναι ανούσιο έως άχρηστο και πάντως λιγότερο σημαντικό για τους άνδρες από ότι για τις γυναίκες. Ούτε ένας άνδρας δεν θα ασχοληθεί με το κατά πόσον το δώρο του θα έχει το... ιδανικό περιτύλιγμα. Κάλλιστα μπορεί να μην έχει και καθόλου. Αμφίβολο είναι και το κατά πόσον θα εκτιμηθεί και η κάρτα με ευχές... 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης