Ελευθερία και οικονομικά πακέτα στην ενέργεια

Ελευθερία και οικονομικά πακέτα στην ενέργεια

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έφερε στους καταναλωτές η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού, είναι η δυνατότητα της επιλογής παρόχου, η ευελιξία στα τιμολόγια αλλά και ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

IMG_0611-min

Η VOLTON, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ενέργειας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, υπηρετεί το στόχο αυτό, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα μεγάλο καλάθι προϊόντων, με βάση τις απαιτήσεις και τις πραγματικές τους ανάγκες.  


Με ξεκάθαρες χρεώσεις και ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουν χαμηλότερο τιμολόγιο και την έκδοση μηνιαίων λογαριασμών χωρίς ψιλά γράμματα που βοηθούν στον καλύτερο προγραμματισμό των οικιακών εξόδων η VOLTON αποτελεί ένα καλό λόγο για αλλάξει κανείς πάροχο – είτε πρόκειται για οικιακούς πελάτες είτε για επιχειρήσεις.


Το VOLTON ONE και VOLTON One Pro 1 αποτελούν τη ναυαρχίδα των εμπορικών της προγραμμάτων, δύο πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για νοικοκυριά, με χαμηλότερη χρέωση ακόμη και από τη νυχτερινή ενέργεια όλη τη μέρα και όλο το χρόνο.   


Τρία ανταγωνιστικά πακέτα λανσάρει η VOLTON για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων χαμηλής τάσης ανάλογα με την κατανάλωση.


Σε αυτή την κατηγορία,  η εταιρεία έχει αναπτύξει την οικογένεια προγραμμάτων  Volton One Pro 1 για παροχές τύπου Γ21  με συμφωνημένη ισχύ μικρότερη των 25 ΚVA, VOLTON FREE στην Επιχείρηση 2 για παροχές τύπου Γ22  με συμφωνημένη ισχύ μεγαλύτερη των 25 ΚVA  και VOLTON FREE στην Επιχείρηση 3 για επιχειρήσεις με διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες που μπορούν να επωφεληθούν από την κατανάλωση ενέργειας κατά τις νυχτερινές ώρες.


Στα προγράμματα αυτά ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει οφέλη στην κατανάλωση ενέργειας και στο ανταγωνιστικό σκέλος του. 


Παράλληλα, η VOLTON ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης προσέθεσε τον Απρίλιο άλλη μία προσφορά στο δίκτυό της, προσφέροντας 2 μήνες μηδενική χρέωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Η διάρκεια της προσφοράς λήγει στα τέλη Ιουνίου. 


Η VOLTON είναι από τους πρώτους παρόχους που σύναψαν στρατηγικές συνεργασίες στην αγορά με στόχο την διεύρυνση των καναλιών πώλησης και την παροχή συνδυαστικών προγραμμάτων στους καταναλωτές.


Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της με την NOVA για την παροχή των υπηρεσιών Nova Energy. 


Η διαδικασία της αλλαγής προμηθευτή είναι πολύ απλή, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στο μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησης και μπορεί να γίνει ακόμη και με on line εγγραφή στο site της εταιρείας (volton.gr).


Το μόνο που απαιτείται είναι η συμπλήρωση της Αίτησης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός του προηγούμενου Παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα κλήσης στο 11300, για άμεση και απευθείας επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας.


Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών παρέχει η εταιρεία και στον τομέα των πληρωμών, διασφαλίζοντας στους καταναλωτές ευελιξία και πολλές δυνατότητες ανέπαφων συναλλαγών. Η  εξόφληση μπορεί να γίνεται με πάγια τραπεζική εντολή, με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με ταχυπληρωμή στα ΕΛΤΑ,  μέσα από το δίκτυο των 2.700 καταστημάτων του ΟΠΑΠ, αλλά και στα σημεία με το σήμα easypay Point της Τράπεζας Πειραιώς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ