Συνδεθείτε και ενημερωθείτε για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών!

Συνδεθείτε και ενημερωθείτε για τη Γερμανική Σχολή Αθηνών!

Μια ανοιχτή ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση για γονείς και μαθητές, ώστε να γνωρίσουν και να ενημερωθούν από εκπροσώπους της Σχολής για το μοναδικό «Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» στην Αθήνα

5_Συνεδριο_DSAMUN-1

Sponsored Content

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA), το μοναδικό «Γερμανικό Σχολείο του Εξωτερικού» στην Αθήνα, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 σε μια ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση με τα ακόλουθα θέματα:

11:00: «Προσχολική και Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη DSA»
(στα Γερμανικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική γλώσσα)
Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο:
https://zoom.us/j/94928524842?pwd=K21XZFJkbTlZRmJPZWU1SGxlN3psZz09
(meeting ID: 949 2852 4842, password: 192865)

13:00: «Εισαγωγή στην 7η τάξη. Γνωρίστε το προφίλ Ε.»
(στα Ελληνικά)
Κλείσιμο
Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: https://zoom.us/j/93505221890?pwd=SjEzZWsyQTBnKy9uZURCTmtaNzM4dz09
(meeting ID: 935 0522 1890, password: 603883)

2Το_Νηπιαγωγειο_της_Γερμανικης_Σχολης_Αθηνων
Το Νηπιαγωγείο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τα παραπάνω θέματα, να θέσουν τα ερωτήματά τους και να συζητήσουν με τους αρμόδιους εκπροσώπους της Σχολής.

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών βρίσκεται στο Μαρούσι και αποτελείται από Νηπιαγωγείο με προνηπιακό και νηπιακό τμήμα, τετρατάξιο Δημοτικό (τάξεις 1-4) και οκτατάξιο Γυμνάσιο (τάξεις 5-12). Είναι ένα σχολείο συνάντησης με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εκπαιδευτικούς από τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Αυστρία και την Ελβετία. Στην DSA, η δευτεροβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται με την απόκτηση του Γερμανικού Διεθνούς Απολυτηρίου (DIA), το οποίο επιτρέπει την άμεση και χωρίς εξετάσεις πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα προετοιμάζει όσες/όσους επιθυμούν να φοιτήσουν σε ΑΕΙ στην Ελλάδα για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Το Δημοτικό της Γερμανικής Σχολής Αθηνών
Το Δημοτικό της Γερμανικής Σχολής Αθηνών
Η διδασκαλία στη Γερμανική Σχολή Αθηνών αποσκοπεί στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων του μαθητή/της μαθήτριας και τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Η DSA, η οποία φέτος γιορτάζει 125 χρόνια από την ίδρυσή της, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες καλλιεργούνται η περιέργεια, η φιλομάθεια και το ομαδικό πνεύμα, διευκολύνεται ο προσωπικός προσανατολισμός και ενισχύεται η ατομική πρωτοβουλία του κάθε μαθητή και της κάθε μαθήτριας. Ως κέντρο διαπολιτισμικής συνάντησης, η DSA υποστηρίζει και καλλιεργεί την κατανόηση και τον σεβασμό των ατομικών και εθνικών ιδιαιτεροτήτων προσφέροντας παιδεία για ένα κοινό μέλλον στην Ευρώπη.

1Γερμανικη_Σχολη_Αθηνων
Γερμανική Σχολή Αθηνών
Ακολουθήστε τους παραπάνω συνδέσμους ή συνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών www.dsathen.gr και ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα πλεονεκτήματα φοίτησης του παιδιού σας σε ένα από τα παλαιότερα και πιο επιτυχημένα ξενόγλωσσα σχολεία της Ελλάδας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2117774500
Σας περιμένουμε!

5_Επετειακο_λογοτυπο_125_χρονια_Γερμανικη_Σχολη_Αθηνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης