Δωρεάν Online Διαχείριση Μίσθωσης Ακινήτων

Δωρεάν Online Διαχείριση Μίσθωσης Ακινήτων

Η κορυφαία online εφαρμογή για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ν. Αττικής που επιθυμούν να μισθώσουν το ελεύθερο ακίνητό τους

real34
Δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειρίζεσαι ένα ακίνητο προς μίσθωση, να ικανοποιείς τις επιθυμίες των υποψήφιων ενοικιαστών ή να εισπράττεις τα ενοίκια στην ώρα τους. Γι’ αυτό το λόγο, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να έρθουν σε επαφή με μία εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων. Μια τέτοια εταιρεία, μπορεί να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σου και σου λύνει τα χέρια όταν εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα καθήκοντά σου για την ορθή και αποτελεσματική μίσθωση του ακινήτου σου – δίνει αξία στο ακίνητό σου. Κυρίως, όμως, σε βοηθάει να κερδίσεις περισσότερα από την ιδιοκτησία σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου ! Παράλληλα προστατεύει τα εισοδήματά σου από ενοίκια.

Όλες αυτές τις ανάγκες μπορείς πλέον να τις καλύψεις μόνο σου με μηδενικό κόστος, απλά κάνοντας χρήση τις παροχές που σου προσφέρει η online εφαρμογή Rental Properties.

1. Προωθείς το ακίνητό σου επαγγελματικά, στοχευμένα και δωρεάν

Μια εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων ξέρει πώς να γράψει τη σωστή αγγελία, τι στοιχεία να προβάλει που θα ενδιαφέρουν τους ενοικιαστές. Ξέρει επίσης τι φωτογραφίες να επιλέξει και σε ποια μέσα να το διαφημίσει για να φτάσει γρήγορα στα σωστά άτομα.

2. Δεν χαλάς το χρόνο σου άσκοπα

Δεν χρειάζεται να απαντάς σε τηλεφωνήματα όλη την ημέρα και να προγραμματίζεις συναντήσεις με υποψηφίους ενοικιαστές για την υπόδειξη του ακινήτου σου, που πολλές φορές ακυρώνονται ενώ είχες να κάνεις κάτι περισσότερο σημαντικό. Μια εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων, αναλαμβάνει να πραγματοποιεί τις υποδείξεις του ακινήτου σου στους υποψηφίους ενοικιαστές, ενώ ζητά έγκυρα πιστοποιητικά ταυτοποίησης του υποψηφίου ενοικιαστή για την αξιολόγηση του. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα ενημερώνεσαι online για τους υποψηφίους ενοικιαστές, το προφίλ τους και την αξιολόγηση μας.

3. Δεν έχεις το άγχος να επιλέξεις τους κατάλληλους ενοικιαστές

Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις τον κατάλληλο ενοικιαστή, όπως και δεν είναι δίκαιο να κρίνεις κάποιον με μόνο δέκα λεπτά συνάντησης. Μια εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, επιλέγοντάς τους για εσένα. Επιπλέον, μπορεί να προστατεύσει και να διεκδικήσει τα ενοίκια και τα κοινόχρηστα που δεν θα πληρωθούν στην ώρα τους. Όσο για το επίπεδο των ενοικιαστών, φροντίζει να είναι τέτοιο ώστε να εξασφαλίζει πως δεν θα υπάρξουν υλικές ζημιές στο χώρο.

4. Δεν χρειάζεται να τρέξεις για τα απαραίτητα έγγραφα

Κλείσιμο
Μια εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων, αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες, συγκέντρωση όλων των απαιτούμενων εγγράφων και πιστοποιητικών, την αξιολόγηση των υποψηφίων ενοικιαστών, την ορθή προώθηση του ακινήτου, καθώς και τη κατάρτιση του μισθωτηρίου συμβολαίου. Εσύ απλά, απολαμβάνεις τα οφέλη μιας σωστής μίσθωσης.

5. Απολαμβάνεις περισσότερη ελευθερία

Μπορείς να νοικιάσεις το ελεύθερο ακίνητό σου χωρίς να είσαι παρόν. Αν εσύ βρίσκεσαι σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα, η εταιρεία διαχείρισης μισθώσεων ακινήτων σε αντιπροσωπεύει, ώστε να αποφεύγεις άσκοπα ταξίδια και μετακινήσεις. Μπορείς απλά να εισπράττεις το ενοίκιό σου κάθε μήνα μετά την ολοκλήρωση της μίσθωσης, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

6. Εισπράττεις το κατάλληλο ποσό ενοικίου – το ακίνητό σου δεν παραμένει σχεδόν ποτέ ανεκμετάλλευτο .

Με μια εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης , το ακίνητό σου δεν παραμένει σχεδόν ποτέ ανεκμετάλλευτο, εισπράττοντας το κατάλληλο ποσό ενοικίου ανάλογα με:
  • την κατάστασή του, π.χ. αν είναι πρόσφατα ανακαινισμένο
  • την περιοχή στην οποία βρίσκεται
  • το εμβαδόν του
  • το έτος κατασκευής
  • τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που διαθέτει
  • τη γενικότερη υποδομή του, όπως το αν διαθέτει πισίνα ή ξεχωριστή θέα



7. Καταγράφουμε λεπτομερώς με αυτοψία την υπάρχουσα κατάσταση του ακινήτου σας.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων Rental Properties, θα καταγράψει λεπτομερώς την υπάρχουσα κατάσταση του ακινήτου σας παρουσία του ενοικιαστή για τυχόν υλικές ζημιές στο μέλλον. Παράλληλα, εφόσον ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη, είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε και να διεκδικήσουμε αποζημίωση για τυχόν υλικές ζημιές που δεν προϋπήρχαν.

8. Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων

Η εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων Rental Properties , η πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ελλάδα με την υπηρεσία Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων , μέσω αδειοδοτημένων συνεργατών της που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πρόληψης και της διαχείρισης των κινδύνων ενοικίασης, αξιολογούμε τη φερεγγυότητα του υποψηφίου ενοικιαστή. Σε έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, βρήκαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία ιδιοκτητών ακινήτων “φοβούνται” να ενοικιάσουν τα ακίνητα τους σε άτομα που δεν έχουν προσωπική εμπιστοσύνη, ένεκα της έλλειψης εμπιστοσύνης στις συνθήκες ενοικίασης. Η υπηρεσία Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων, παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία Rental Properties.

9. Ασφαλίζουμε τα εισοδήματά σου από ενοίκια

200.000 ενοικιαστές καθυστερούν να πληρώσουν τα ενοίκια τους από ένα μήνα έως ένα χρόνο, κάποιοι φεύγουν νύχτα αφήνοντας φέσια και σε άλλους λογαριασμούς. Ενώ μόλις 1 στους 5 ενοικιαστές είναι απόλυτα συνεπής πληρώνοντας κανονικά το ενοίκιο και τους λογαριασμούς. Η ασφάλεια των εισοδημάτων από ενοίκια, αποτελεί ξεχωριστή παρεχόμενη υπηρεσία της εταιρείας Rental Properties μέσω πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας και δεν συνδέεται με την υπηρεσία Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων, είναι διαφορετικές υπηρεσίες.

10. Είναι Εντελώς Δωρεάν

Χωρίς να απαιτείται η καταβολή χρημάτων ή οποιουδήποτε τιμήματος. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

11. Ωραία ακούγονται, καλό είναι… όσα λέγονται πρέπει να γράφονται.

Η εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων Rental Properties, για κάθε ακίνητο που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τη μίσθωσή του, συνάπτει σύμβαση συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη ή/και τον πληρεξούσιο του ακινήτου για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

12. Όλα αυτά είναι ιδανικά για τον ιδιοκτήτη ακινήτου

Για να απολαμβάνεις, όμως, τα προνόμια μιας τέτοιας συνεργασίας, θα πρέπει η εταιρεία διαχείρισης μίσθωσης ακινήτων να είναι αληθινή, φερέγγυα και αποτελεσματική. Όπως είναι ακριβώς η Rental Properties. Γι’ αυτό, εξάλλου, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για τη διαχείριση μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καταχώρηση του ακινήτου σας online από το διαδικτυακό τόπο www.rentalproperties.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης