Ο Γιάννης Μαρακάκηςκαι η Νίκη Θωμοπούλου σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα είπε «ναι» στο έθιμο που τα τελευταία χρόνια κάνουν όλο και περισσότερες μητέρες και διοργάνωσε ένα baby shower μαζί με τις κολλητές της. Το event έγινε σε ένα από τα μαγαζιά του Γιάννη Μαρακάκη, γεγονός που αποκάλυψαν οι καλεσμένες της μέσα από τα social media.
Σε ένα σημείο του μαγαζιού στήθηκε ένας μεγάλος πάγκος με λαχταριστά γλυκά και μπισκότα που έγραφαν «little one» ενώ στη μέση υπήρχε ένα εντυπωσιακό βάζο με ροζ τριαντάφυλλα. Hot spot του baby shower ήταν εκείνη η γωνία στην οποία η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης είχαν τοποθετήσει φωτογραφίες από την βρεφική και παιδική ηλικία τους.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη