Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Κλέλια Ρένεση και ο σύντροφός της Μάνου Τσάο. Η ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η Κλέλια Ρένεση η οποία πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της εκτός από τους φίλους της και τους στενούς της συνεργάτες.
Οι συνάδελφοί της στο σίριαλ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, προσέχουν πολύ την Κλέλια και φροντίζουν να μην κουράζεται. Η ηθοποιός κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις αν δεν πρόκειται για τη δουλειά της.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.